LOADING
http://www.farsala.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/new_slideshow2.ach_textgk-is-159.jpg
http://www.farsala.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/new_slideshow2.akropoligk-is-159.jpg
http://www.farsala.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/new_slideshow2.thetis1gk-is-159.jpg
http://www.farsala.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/new_slideshow2.apidanos_textgk-is-159.jpg
http://www.farsala.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/new_slideshow2.tafos2_textgk-is-159.jpg
http://www.farsala.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/new_slideshow2.dejam_textgk-is-159.jpg
http://www.farsala.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/new_slideshow2.enipeasgk-is-159.jpg
http://www.farsala.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/new_slideshow2.kalitheagk-is-159.jpg
http://www.farsala.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/new_slideshow2.skotoussa_textgk-is-159.jpg
http://www.farsala.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/new_slideshow2.demerliotissagk-is-159.jpg
http://www.farsala.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/new_slideshow2.upapantigk-is-159.jpg
http://www.farsala.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/new_slideshow2.agioi_anarguroigk-is-159.jpg
http://www.farsala.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/new_slideshow2.konakigk-is-159.jpg
http://www.farsala.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/new_slideshow2.enipeas_potgk-is-159.jpg

Εγκαίνια δικτύου φυσικού αερίου στα Φάρσαλα

    Εχθές, Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016, παρουσία του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Πάνου Σκουρλέτη, σε μια σημαντική εκδήλωση που συνδιοργάνωσε ο Δήμος Φαρσάλων με την ΕΠΑ Θεσσαλίας, εγκαινιάστηκε η επέκταση του δικτύου φυσικού αερίου στην περιοχή μας.

 fa1

 

DHMOSFARSALON161

    Τις σημαντικές προοπτικές, τόσο για την οικονομική ανάπτυξη όσο και για την αναβάθμιση του γεωστρατηγικού ρόλου της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και ειδικότερα στην περιοχή της νοτιοανατολικής Μεσογείου, μέσω της αγοράς ενέργειας, ανέδειξε στην εκδήλωση ο υπουργός.
    Κατά τα εγκαίνια, αναφέρθηκε στις δυνατότητες ανάπτυξης στον τομέα του φυσικού αερίου, τόνισε πως η χώρα έχει όλες τις προϋποθέσεις, έτσι ώστε να μετατραπεί σε έναν περιφερειακό ενεργειακό κόμβο, με τα μεγάλα έργα που έχουν δρομολογηθεί, με τους αγωγούς φυσικού αερίου, αλλά και τις ηλεκτρικές διασυνδέσεις.
   Δίνοντας το στίγμα και κωδικοποιώντας τους βασικούς πυλώνες της ενεργειακής πολιτικής της χώρας ο υπουργός επεσήμανε πως η Ελλάδα ασκεί μια πολυδιάστατη ενεργειακή πολιτική, «η οποία επιμένει να χτίζει γέφυρες εκεί που άλλοι υψώνουν τείχη», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, τονίζοντας πως «μια τέτοια γέφυρα είναι ο αγωγός φυσικού αερίου TAP, ο οποίος θα εγκαινιαστεί τον Μάιο, αλλά και ο αγωγός φυσικού αερίου Ελλάδας – Βουλγαρίας».
    Χαρακτηρίζοντας επιπροσθέτως, «εφαλτήριο ανάπτυξης» αυτά που γίνονται στον τομέα της ενέργειας, τόνισε ότι υπάρχει ένας οργανωμένος σχεδιασμός για την όσο το δυνατόν ταχύτερη του Αερίου στην Ελλάδα και εξέφρασε την αισιοδοξία του πως όλοι τελικά θα εξυπηρετήσουμε τον μεγάλο στόχο για ασφαλείς, αξιόπιστες και φθηνότερες υπηρεσίες για τους καταναλωτές και για τις επιχειρήσεις, ενώ έκανε ειδική μνεία στο νέο διακανονισμό χρεών που θέτει από αύριο σε ισχύ η ΔΕΗ.
    Αναφερόμενος στο έργο της επέκτασης του δικτύου στα Φάρσαλα, τόνισε πως «σήμερα στέλνουμε ένα πολύ θετικό μήνυμα. Πως είναι δυνατόν να υπάρξει πρόσβαση στο φυσικό αέριο ενός ολοένα και μεγαλύτερου κομματιού του πληθυσμού μας σε παρά πολύ καλές τιμές. Το γεγονός ότι έχουμε μία μείωση κατά 24% στο αέριο είναι κάτι το οποίο όχι μόνον διευκολύνει αυτή τη στιγμή τους πολίτες και τις επιχειρήσεις αλλά στέλνει και ένα μήνυμα αισιοδοξίας που το έχουμε παρά πολύ ανάγκη. Μπορούν, λοιπόν, να γίνονται πράγματα προς τη θετική κατεύθυνση, παρά τις δυσκολίες που περνάμε και ταυτόχρονα να ελπίζουμε ότι συνεχώς τα εμπόδια θα ξεπερνιούνται και θα γίνει τελικά πραγματικότητα αυτό που θέλουμε όλοι μετά από χρόνια: η χώρα μας να μπει στον δρόμο της ανάπτυξης. Εφαλτήριο αυτής της ανάπτυξης μπορεί να είναι αυτά που γίνονται στον χώρο της ενέργειας και ιδιαίτερα αυτό που βλέπουμε αυτή τη στιγμή την ανάπτυξη του δικτύου στη Θεσσαλία που αποτελεί ένα πρώτο έργο μέσα στο 2016. Έχουμε μία υποδειγματική δουλειά που πρέπει να βρει μιμητές και αλλού.»

    Στην τελετή των εγκαινίων που έγινε στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου, ο Δήμαρχος Φαρσάλων Άρης Καραχάλιος, έκανε λόγο για μια σημαντική μέρα για την πόλη, για ένα "μεγάλο αναπτυξιακό έργο πνοής σε ζώσα επαρχία, επ' ωφελεία κατοίκων και επαγγελματιών", και ζήτησε τη συνδρομή και τη συνεργασία του Υπ. Περιβάλλοντος για κάποια μεγάλα έργα του Δήμου που παραμένουν σε εκκρεμότητα, όπως αυτά του φράγματος της Σκοπιάς, της εκμετάλλευσης του Ενιπέα, του δρόμου Φαρσάλων-Λάρισας.

    Χαιρετισμό απηύθυνε και ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας και πρόεδρος της ΕΝΠΕ Κων. Αγοραστός, ο οποίος επεσήμανε τα πλεονεκτήματα του έργου λέγοντας πως θα συνεισφέρει πολλαπλά στην ανάπτυξη της περιοχής, καθώς θα επέλθει εξοικονόμηση ενέργειας και γενικότερη μείωση του κόστους διαβίωσης και μίλησε για την εξαιρετική συνεργασία που είχε η περιφέρεια με της ΕΠΑ στο πρόγραμμα αντικατάστασης καυστήρων πετρελαίου με φυσικό αέριο. Να σημειωθεί ότι ο Κ. Αγοραστός, σε κατ΄ ιδίαν συνάντηση που είχε με τον Π. Σκουρλέτη στο γραφείο του Άρη Καραχάλιου, ζήτησε επισταμένως από τον υπουργό την άμεση έγκριση της Περιβαλλοντικής Μελέτης για να αρχίσει η ΔΕΗ της εργασίες για την ολοκλήρωση του υδροηλεκτρικού έργου στη Μεσοχώρα, του ζήτησε να εγκρίνει τη μελέτη του δρόμου Φαρσάλων -Λάρισας, να δει με κατανόηση τα θέματα που του έθεσε η δημοτική αρχή των Φαρσάλων με προτεραιότητα στο νερό και να συνεχιστεί το πρόγραμμα αντικατάστασης καυστήρων μέσω ΕΣΠΑ.
    Από την πλευρά του ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής της ΕΠΑ Θεσσαλίας Λεωνίδας Μπακούρας αναφέρθηκε στην πορεία και τους στόχους της εταιρίας και ανέλυσε την επενδυτική στρατηγική της. Όπως τόνισε, η εταιρία από το 2000 έως σήμερα έχει αναπτύξει πάνω από 811 χλμ. δικτύου φυσικού αερίου σε 7 Καλλικρατικούς Δήμους (Λαρισαίων, Βόλου, Τρικάλων, Καρδίτσας, Κιλελέρ (Νίκαια), Αλμυρού και Φαρσάλων), επεσήμανε πως στο δίκτυο διανομής έχουν ενεργοποιηθεί πάνω από 78.000 μετρητές, καλύπτοντας περισσότερους από 230.000 πολίτες στη Θεσσαλία, με βαθμό διείσδυσης άνω του 53% του πληθυσμού, ενώ στοχεύουν στα επόμενα χρόνια να "φθάσουμε στο 66% της διείσδυσης του φυσικού αερίου.
    Επεσήμανε πως μέχρι σήμερα, έχει επενδύσει πάνω από 100 εκ. για την κατασκευή των δικτύων ενώ φέτος θα κατασκευαστούν συνολικά 20 χλμ. και 2,9 χλμ. δικτύου χαμηλής και μέσης πίεσης αντίστοιχα, με το ύψος των επενδύσεων σε δίκτυα, πληροφοριακά συστήματα, ηλεκτρονικές υπηρεσίες κ.ά. να ξεπερνούν τα 7,8 εκ. ευρώ. Κάνοντας ειδική μνεία στην ανταγωνιστική τιμολογιακή πολιτική της ΕΠΑ, επισήμανε πως οι μηνιαίες τιμές βασίζονται στο κόστος αγοράς αερίου και όσο μειώνεται η τιμή αγοράς του τόσο μειώνονται και οι τιμές προς όλους τους καταναλωτές, με αποτέλεσμα τη σημαντική μείωση του κόστους ενέργειας για τα νοικοκυριά, τις επιχειρήσεις και τις βιομηχανίες. Δίνοντας μια εικόνα για το πόσο σημαντικά χαμηλότερα συγκριτικά με την περσινή περίοδο, διαμορφώνονται φέτος οι τιμές, τόνισε πως η μέση τιμή του αερίου κατά το φετινό τρίμηνο είναι μειωμένη κατά 21% σήμερα σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα, είναι φθηνότερο κατά 26,56% σε σχέση με το πετρέλαιο και κατά -31,4% φθηνότερος για τους βιομηχανικούς πελάτες.
    Ολοκληρώνοντας, ο Λ. Μπακούρας τόνισε πως η ΕΠΑ Θεσσαλίας είναι έτοιμη να ανταποκριθεί στις νέες προκλήσεις που θέτει η εφαρμογή του ν. 4336, για την απελευθέρωση της αγοράς ενέργειας ενώ ανέφερε πως υπάρχουν και 7 εκ. ληξιπρόθεσμες οφειλές καταναλωτών προς την εταιρία, προσφέροντας δυνατότητες ρύθμισης χρεών.

    Τέλος, χαιρετισμό απηύθυνε και ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΠΑ Θ. Κιτσάκος, ο οποίος τόνισε πως στα επόμενα 9 χρόνια προγραμματίζεται επέκταση δικτύου 1.500 χλμ που θα ωφεληθούν πάνω από 150.000 νοικοκυριά ακόμη και σε απομακρυσμένες περιοχές και 20.000 επιχειρήσεις επιπλέον.


ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ
Στα Φάρσαλα κατασκευάζεται ένα δίκτυο χαμηλής και μέσης πίεσης 6 χλμ. και 2,75 χλμ. αντίστοιχα. Το έργο, προϋπολογισμού 1,7 εκ. ευρώ, περιλαμβάνει κατασκευή σημείου εισόδου στην πόλη και αγωγού τροφοδοσίας εκ μέρους του ΔΕΣΦΑ και ΕΠΑ Θεσσαλίας. Οι εργασίες ξεκίνησαν στις αρχές του χρόνου και η τροφοδότηση της πόλης αναμένεται τον Σεπτέμβριο του 2016. Μέχρι στιγμής στη πόλη των Φαρσάλων έχουν υπογραφεί 154 συμβόλαια κατασκευής δικτύου, ενός 23 δημοτικά κτήρια έχουν συνάψει ήδη συμβόλαιο σύνδεσης. Με το αέριο τα δημοτικά αυτά κτήρια θα εξοικονομούν κατά έτος 140.000 ευρώ!

fa2

fa3

fa4

fa5

fa6

fa4

fa7

fa8

fa9

fa10

fa11

 fa13

 fa14

DHMOSFARSALON196 

  DHMOSFARSALON99

DHMOSFARSALON75

DHMOSFARSALON49

DHMOSFARSALON37

 

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να βρείτε την συνέντευξη τύπου που δόθηκε από την αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου.

http://www.ifarsala.gr/2016/03/30/synentefxi-typou-gia-to-fysiko-aerio-sta-farsala/


 

Επικαιρότητα

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
Prev Next

21-01-2020

Πρόσκληση εθελοντών για το Καρναβάλι 20…

Πρόσκληση εθελοντών  για το Καρναβάλι 2020.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Δήμος Φαρσάλων Πατρόκλου 3 403 00 ΦάρσαλαΤηλ. 24913 5011...

21-01-2020

Πρόσκληση καρναβαλιστών για το Καρναβάλ…

Πρόσκληση καρναβαλιστών  για το Καρναβάλι 2020.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Δήμος Φαρσάλων Πατρόκλου 3 403 00 ΦάρσαλαΤηλ. 24913 5011...

16-01-2020

Διακοπή λειτουργίας Σχολικών Μονάδων λόγ…

Τη διακοπή λειτουργίας για σήμερα Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2020 των σχολικ...

16-01-2020

Σε γόνιμο κλίμα και με απαρτία η πρώτη σ…

Σε γόνιμο κλίμα και με απαρτία η πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής Διαβούλευσης του δήμου Φαρσάλων.

Σε γόνιμο κλίμα, με θετικό πνεύμα συνεργασίας αλλά και θετικές γνωμο...

15-01-2020

Σειρά ιατρικών εξετάσεων από κινητή μονά…

     Στα πλαίσια του προγράμματος πρόληψης από τις κιν...

14-01-2020

Διακοπή νερού την Τετάρτη 15-1-2020.

ΔΕΥΑΦ ΔΙΑΚΟΠΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΝΕΡΟΥ Ενημερώνουμε πως την ΤΕΤΑΡΤΗ 15– 1– 2020...

14-01-2020

Διοργάνωση Καρναβαλιού 2020

Διοργάνωση Καρναβαλιού 2020

Δελτίο Τύπου Ο Δήμος Φαρσάλων και ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού ...

10-01-2020

Δελτίο τύπου Περιφέρειας Θεσσαλίας σχετι…

Δελτίο τύπου Περιφέρειας Θεσσαλίας σχετικά με το δρόμο Λάρισας - Φαρσάλων.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 9-1-2019 ΔΕΛΤΙΟ...

05-01-2020

«Βασίλεψαν» στο Σιτόχωρο Φαρσάλων.

«Βασίλεψαν» στο Σιτόχωρο Φαρσάλων.

Μνήμες από τις παλιές καλές εποχές, όταν μετά το πέρας της πρωτοχρον...

03-01-2020

Η Δημοτική Χορωδία στο "Απολλώνειο …

Η Δημοτική Χορωδία στο "Απολλώνειο Κέντρο" και στον Περιφερειάρχη κ.Αγοραστό.

Τελευταία και ίσως η σημαντικότερη εκδήλωση της Δημοτικής Χορωδίας Φ...

03-01-2020

Έντεκα καμένοι κάδοι σε δύο ημέρες στα Φ…

Έντεκα καμένοι κάδοι σε δύο ημέρες στα Φάρσαλα!

Ανησυχία επικρατεί στο δήμο Φαρσάλων από τα αλλεπάλληλα κρούσματα πυ...

01-01-2020

Δήμαρχος Φαρσάλων: Επιβεβλημένη η συνάντ…

Δήμαρχος Φαρσάλων: Επιβεβλημένη η συνάντηση φορέων με τον υπουργό για το δρόμο Λάρισας - Φαρσάλων

Με αφορμή τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας ...

30-12-2019

Κάλαντα από τη δημοτική χορωδία στους δρ…

Κάλαντα από τη δημοτική χορωδία στους δρόμους των Φαρσάλων

Με ενθουσιασμό και θερμά χειροκροτήματα υποδέχθηκε τη Δημοτική χορωδ...

24-12-2019

Αγγλόφωνη μουσικοθεατρική παράσταση στα …

Αγγλόφωνη μουσικοθεατρική παράσταση στα Φάρσαλα.

Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων στα Φάρσαλα, το Κέντρο Ξένων ...

24-12-2019

Εντυπωσίασε η Μουσική Σχολή του ΟΠΑΚΠΑ Φ…

Εντυπωσίασε η Μουσική Σχολή του ΟΠΑΚΠΑ Φαρσάλων στη Χριστουγεννιάτικη συναυλία της.

  Με μεγάλη συμμετοχή και έντονη εορταστική διάθεση έλαβε χώρα...

24-12-2019

Επιτυχημένη η Χριστουγεννιάτικη συναυλία…

Επιτυχημένη η Χριστουγεννιάτικη συναυλία της Χορωδίας του δήμου Φαρσάλων

  Με επιτυχία στέφθηκε η καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση ...

23-12-2019

Περίσσεψε το… φιλότιμο στη συναυλία για …

Περίσσεψε το… φιλότιμο στη συναυλία για τη στήριξη του Κοινωνικού Παντωπολείου στα Φάρσαλα

Συγκινητική ήταν η αθρόα συμμετοχή των πολιτών στη συναυλία που διορ...

22-12-2019

Πλήθος κόσμου στην αναβίωση του εθίμου τ…

Πλήθος κόσμου στην αναβίωση του εθίμου των λουκουμάδων μετά τη σπορά στα Φάρσαλα.

Ένα ντόπιο και πατροπαράδοτο έθιμο που συνδυάζει τη σπορά των χωραφι...

22-12-2019

Μαθητές του 1ου Νηπιαγωγείου Φαρσάλων εί…

Μαθητές του 1ου Νηπιαγωγείου Φαρσάλων είπαν τα κάλαντα στον Δήμαρχο

Χθες Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου, τα παιδιά του 1ου Νηπιαγωγείου Φαρσάλων,...

21-12-2019

Κέρδισε τις εντυπώσεις το χορευτικό του …

Κέρδισε τις εντυπώσεις το χορευτικό του δήμου Φαρσάλων στο «Πάρκο των Ευχών»

Το θερμό χειροκρότημα των επισκεπτών εισέπραξε το χορευτικό συγκρότημα...

21-12-2019

Γεμάτο εορταστικές εκδηλώσεις το ερχόμεν…

Γεμάτο εορταστικές εκδηλώσεις το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στα Φάρσαλα

  Σε συνέχεια των Χριστουγεννιάτικων εορταστικών εκδηλώσεων πο...

20-12-2019

Γκολ στην… Φιλανθρωπία έβαλαν στα Φάρσαλ…

Γκολ στην… Φιλανθρωπία έβαλαν στα Φάρσαλα

Φόρεσαν τα ποδοσφαιρικά τους, μικροί και... μεγαλύτεροι και αγωνίστη...

20-12-2019

Χριστουγεννιάτικη συναυλία από τη Δημοτι…

Χριστουγεννιάτικη συναυλία από τη Δημοτική Χορωδία Φαρσάλων στις 22 Δεκεμβρίου

Με αθρόα συμμετοχή πραγματοποιούνται οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσει...

18-12-2019

Γέμισε με Χριστουγεννιάτικα κάδρα η πλατ…

Γέμισε με Χριστουγεννιάτικα κάδρα η πλατεία Δημαρχείου των Φαρσάλων!

Μία πρωτότυπη και συνάμα όμορφη πρωτοβουλία έλαβε η Δημοτική Κοινότη...

18-12-2019

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της χορωδίας…

 Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της χορωδίας των  ΚΑΠΗ του Δήμου Φαρσάλων.

Η καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της χορωδίας των ΚΑΠΗ του Ο...

18-12-2019

Φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου στα Φάρ…

Φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου στα Φάρσαλα για τη στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Φιλανθρωπικού χαρακτήρα φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας θα πραγματοποιη...

18-12-2019

Πλήθος κόσμου στο άναμμα του Χριστουγενν…

Πλήθος κόσμου στο άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Αχίλλειο Φαρσάλων

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρόν στην εκδήλωση για το άναμμα του Χριστου...

18-12-2019

Φορείς του Ναρθακίου στηρίζουν το Κοινων…

Φορείς του Ναρθακίου στηρίζουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο Φαρσάλων

  Σε μία αξιέπαινη πρωτοβουλία προχώρησαν την Τρίτη φορείς του...

17-12-2019

Συναυλία με το Νίκο Ζιώγαλα διοργανώνει …

Συναυλία με το Νίκο Ζιώγαλα διοργανώνει ο δήμος Φαρσάλων για τη στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

«Νοιάζομαι και προσφέρω» τιτλοφορείται η πρωτοβουλία του δήμου Φαρσά...

16-12-2019

Διανομή τροφίμων μέσω του προγράμματος Τ…

Διανομή τροφίμων μέσω του προγράμματος ΤΕΒΑ στα Φάρσαλα

Το Κέντρο Κοινότητας και το Παράρτημα Ρομά Δήμου Φαρσάλων της ΔΗ.Κ.Ε...

15-12-2019

Πλούσιο το πρόγραμμα των εορταστικών εκδ…

Πλούσιο το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων στο δήμο Φαρσάλων.

Με δεκάδες εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους, η επαρχία Φαρσάλων θ...

13-12-2019

Φαντασμαγορική η εκδήλωση για το άναμμα …

Φαντασμαγορική η εκδήλωση για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στα Φάρσαλα.

Κοσμοσυρροή προκλήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στην πλατεία Δημαρ...

12-12-2019

Στην Βαμβακού ανάβει σήμερα το Χριστουγε…

Στην Βαμβακού ανάβει σήμερα το Χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Σήμερα Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα, στην πλατεία της Βαμ...

11-12-2019

Δημιουργείται ανεξάρτητος τομέας του ΕΚΑ…

Δημιουργείται ανεξάρτητος τομέας του ΕΚΑΒ στα Φάρσαλα!

  Ιστορικής σημασίας είναι η σημερινή ημέρα για την επαρχία Φαρσ...

11-12-2019

Με εξοπλισμό ενισχύει σχολεία ο δήμος Φα…

Με εξοπλισμό ενισχύει σχολεία ο δήμος Φαρσάλων καλύπτοντας λειτουργικές ανάγκες τους.

  Στην ενίσχυση σχολικών μονάδων της επαρχίας Φαρσάλων με τον ...

10-12-2019

Η Χορωδία του KAΠΗ ΟΠΑΚΠΑ Δήμου Φαρσάλων…

Η Χορωδία του KAΠΗ ΟΠΑΚΠΑ Δήμου Φαρσάλων στην Αγριά Βόλου.

  Η Χορωδία του ΚΑΠΗ του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού Κοιν...

Διαδραστικός χάρτης

banner

Επιλογή Γλώσσας

 

 

jul


Δήμος Φαρσάλων, Φάρσαλα, διαύγεια, dimos farsalon, farsala, diaugia
 
Δήμος Φαρσάλων, Φάρσαλα, βιβλιοθήκη εντύπων, dimos farsalon, farsala, vivliothiki entupon Δήμος Φαρσάλων, Φάρσαλα, φωτογραφιες, dimos farsalon, farsala, photo gallery Δήμος Φαρσάλων, Φάρσαλα, βίντεο, dimos farsalon, farsala, video gallery Δήμος Φαρσάλων, Φάρσαλα, αιτήματα πολιτών, dimos farsalon, farsala, aitimata politon

Επικοινωνία

Τηλ. 24913 50100

Fax  24910 23914

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Στατιστικά

Επισκέπτες681642

myWikipedia

Δήμος Φαρσαλων wikipedia, Φάρσαλα wikipedia, dimos farsalon wikipedia, farsala wikipedia

facebook-logo copy twitter logo   

© 2012-2013 Δήμος Φαρσάλων. All rights reserved | Ανάπτυξη και Φιλοξενία Ιστοσελίδας ItBiz