LOADING
http://www.farsala.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/new_slideshow2.ach_textgk-is-159.jpg
http://www.farsala.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/new_slideshow2.akropoligk-is-159.jpg
http://www.farsala.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/new_slideshow2.thetis1gk-is-159.jpg
http://www.farsala.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/new_slideshow2.apidanos_textgk-is-159.jpg
http://www.farsala.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/new_slideshow2.tafos2_textgk-is-159.jpg
http://www.farsala.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/new_slideshow2.dejam_textgk-is-159.jpg
http://www.farsala.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/new_slideshow2.enipeasgk-is-159.jpg
http://www.farsala.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/new_slideshow2.kalitheagk-is-159.jpg
http://www.farsala.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/new_slideshow2.skotoussa_textgk-is-159.jpg
http://www.farsala.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/new_slideshow2.demerliotissagk-is-159.jpg
http://www.farsala.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/new_slideshow2.upapantigk-is-159.jpg
http://www.farsala.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/new_slideshow2.agioi_anarguroigk-is-159.jpg
http://www.farsala.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/new_slideshow2.konakigk-is-159.jpg
http://www.farsala.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/new_slideshow2.enipeas_potgk-is-159.jpg

Εγκαίνια δικτύου φυσικού αερίου στα Φάρσαλα

    Εχθές, Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016, παρουσία του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Πάνου Σκουρλέτη, σε μια σημαντική εκδήλωση που συνδιοργάνωσε ο Δήμος Φαρσάλων με την ΕΠΑ Θεσσαλίας, εγκαινιάστηκε η επέκταση του δικτύου φυσικού αερίου στην περιοχή μας.

 fa1

 

DHMOSFARSALON161

    Τις σημαντικές προοπτικές, τόσο για την οικονομική ανάπτυξη όσο και για την αναβάθμιση του γεωστρατηγικού ρόλου της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και ειδικότερα στην περιοχή της νοτιοανατολικής Μεσογείου, μέσω της αγοράς ενέργειας, ανέδειξε στην εκδήλωση ο υπουργός.
    Κατά τα εγκαίνια, αναφέρθηκε στις δυνατότητες ανάπτυξης στον τομέα του φυσικού αερίου, τόνισε πως η χώρα έχει όλες τις προϋποθέσεις, έτσι ώστε να μετατραπεί σε έναν περιφερειακό ενεργειακό κόμβο, με τα μεγάλα έργα που έχουν δρομολογηθεί, με τους αγωγούς φυσικού αερίου, αλλά και τις ηλεκτρικές διασυνδέσεις.
   Δίνοντας το στίγμα και κωδικοποιώντας τους βασικούς πυλώνες της ενεργειακής πολιτικής της χώρας ο υπουργός επεσήμανε πως η Ελλάδα ασκεί μια πολυδιάστατη ενεργειακή πολιτική, «η οποία επιμένει να χτίζει γέφυρες εκεί που άλλοι υψώνουν τείχη», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, τονίζοντας πως «μια τέτοια γέφυρα είναι ο αγωγός φυσικού αερίου TAP, ο οποίος θα εγκαινιαστεί τον Μάιο, αλλά και ο αγωγός φυσικού αερίου Ελλάδας – Βουλγαρίας».
    Χαρακτηρίζοντας επιπροσθέτως, «εφαλτήριο ανάπτυξης» αυτά που γίνονται στον τομέα της ενέργειας, τόνισε ότι υπάρχει ένας οργανωμένος σχεδιασμός για την όσο το δυνατόν ταχύτερη του Αερίου στην Ελλάδα και εξέφρασε την αισιοδοξία του πως όλοι τελικά θα εξυπηρετήσουμε τον μεγάλο στόχο για ασφαλείς, αξιόπιστες και φθηνότερες υπηρεσίες για τους καταναλωτές και για τις επιχειρήσεις, ενώ έκανε ειδική μνεία στο νέο διακανονισμό χρεών που θέτει από αύριο σε ισχύ η ΔΕΗ.
    Αναφερόμενος στο έργο της επέκτασης του δικτύου στα Φάρσαλα, τόνισε πως «σήμερα στέλνουμε ένα πολύ θετικό μήνυμα. Πως είναι δυνατόν να υπάρξει πρόσβαση στο φυσικό αέριο ενός ολοένα και μεγαλύτερου κομματιού του πληθυσμού μας σε παρά πολύ καλές τιμές. Το γεγονός ότι έχουμε μία μείωση κατά 24% στο αέριο είναι κάτι το οποίο όχι μόνον διευκολύνει αυτή τη στιγμή τους πολίτες και τις επιχειρήσεις αλλά στέλνει και ένα μήνυμα αισιοδοξίας που το έχουμε παρά πολύ ανάγκη. Μπορούν, λοιπόν, να γίνονται πράγματα προς τη θετική κατεύθυνση, παρά τις δυσκολίες που περνάμε και ταυτόχρονα να ελπίζουμε ότι συνεχώς τα εμπόδια θα ξεπερνιούνται και θα γίνει τελικά πραγματικότητα αυτό που θέλουμε όλοι μετά από χρόνια: η χώρα μας να μπει στον δρόμο της ανάπτυξης. Εφαλτήριο αυτής της ανάπτυξης μπορεί να είναι αυτά που γίνονται στον χώρο της ενέργειας και ιδιαίτερα αυτό που βλέπουμε αυτή τη στιγμή την ανάπτυξη του δικτύου στη Θεσσαλία που αποτελεί ένα πρώτο έργο μέσα στο 2016. Έχουμε μία υποδειγματική δουλειά που πρέπει να βρει μιμητές και αλλού.»

    Στην τελετή των εγκαινίων που έγινε στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου, ο Δήμαρχος Φαρσάλων Άρης Καραχάλιος, έκανε λόγο για μια σημαντική μέρα για την πόλη, για ένα "μεγάλο αναπτυξιακό έργο πνοής σε ζώσα επαρχία, επ' ωφελεία κατοίκων και επαγγελματιών", και ζήτησε τη συνδρομή και τη συνεργασία του Υπ. Περιβάλλοντος για κάποια μεγάλα έργα του Δήμου που παραμένουν σε εκκρεμότητα, όπως αυτά του φράγματος της Σκοπιάς, της εκμετάλλευσης του Ενιπέα, του δρόμου Φαρσάλων-Λάρισας.

    Χαιρετισμό απηύθυνε και ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας και πρόεδρος της ΕΝΠΕ Κων. Αγοραστός, ο οποίος επεσήμανε τα πλεονεκτήματα του έργου λέγοντας πως θα συνεισφέρει πολλαπλά στην ανάπτυξη της περιοχής, καθώς θα επέλθει εξοικονόμηση ενέργειας και γενικότερη μείωση του κόστους διαβίωσης και μίλησε για την εξαιρετική συνεργασία που είχε η περιφέρεια με της ΕΠΑ στο πρόγραμμα αντικατάστασης καυστήρων πετρελαίου με φυσικό αέριο. Να σημειωθεί ότι ο Κ. Αγοραστός, σε κατ΄ ιδίαν συνάντηση που είχε με τον Π. Σκουρλέτη στο γραφείο του Άρη Καραχάλιου, ζήτησε επισταμένως από τον υπουργό την άμεση έγκριση της Περιβαλλοντικής Μελέτης για να αρχίσει η ΔΕΗ της εργασίες για την ολοκλήρωση του υδροηλεκτρικού έργου στη Μεσοχώρα, του ζήτησε να εγκρίνει τη μελέτη του δρόμου Φαρσάλων -Λάρισας, να δει με κατανόηση τα θέματα που του έθεσε η δημοτική αρχή των Φαρσάλων με προτεραιότητα στο νερό και να συνεχιστεί το πρόγραμμα αντικατάστασης καυστήρων μέσω ΕΣΠΑ.
    Από την πλευρά του ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής της ΕΠΑ Θεσσαλίας Λεωνίδας Μπακούρας αναφέρθηκε στην πορεία και τους στόχους της εταιρίας και ανέλυσε την επενδυτική στρατηγική της. Όπως τόνισε, η εταιρία από το 2000 έως σήμερα έχει αναπτύξει πάνω από 811 χλμ. δικτύου φυσικού αερίου σε 7 Καλλικρατικούς Δήμους (Λαρισαίων, Βόλου, Τρικάλων, Καρδίτσας, Κιλελέρ (Νίκαια), Αλμυρού και Φαρσάλων), επεσήμανε πως στο δίκτυο διανομής έχουν ενεργοποιηθεί πάνω από 78.000 μετρητές, καλύπτοντας περισσότερους από 230.000 πολίτες στη Θεσσαλία, με βαθμό διείσδυσης άνω του 53% του πληθυσμού, ενώ στοχεύουν στα επόμενα χρόνια να "φθάσουμε στο 66% της διείσδυσης του φυσικού αερίου.
    Επεσήμανε πως μέχρι σήμερα, έχει επενδύσει πάνω από 100 εκ. για την κατασκευή των δικτύων ενώ φέτος θα κατασκευαστούν συνολικά 20 χλμ. και 2,9 χλμ. δικτύου χαμηλής και μέσης πίεσης αντίστοιχα, με το ύψος των επενδύσεων σε δίκτυα, πληροφοριακά συστήματα, ηλεκτρονικές υπηρεσίες κ.ά. να ξεπερνούν τα 7,8 εκ. ευρώ. Κάνοντας ειδική μνεία στην ανταγωνιστική τιμολογιακή πολιτική της ΕΠΑ, επισήμανε πως οι μηνιαίες τιμές βασίζονται στο κόστος αγοράς αερίου και όσο μειώνεται η τιμή αγοράς του τόσο μειώνονται και οι τιμές προς όλους τους καταναλωτές, με αποτέλεσμα τη σημαντική μείωση του κόστους ενέργειας για τα νοικοκυριά, τις επιχειρήσεις και τις βιομηχανίες. Δίνοντας μια εικόνα για το πόσο σημαντικά χαμηλότερα συγκριτικά με την περσινή περίοδο, διαμορφώνονται φέτος οι τιμές, τόνισε πως η μέση τιμή του αερίου κατά το φετινό τρίμηνο είναι μειωμένη κατά 21% σήμερα σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα, είναι φθηνότερο κατά 26,56% σε σχέση με το πετρέλαιο και κατά -31,4% φθηνότερος για τους βιομηχανικούς πελάτες.
    Ολοκληρώνοντας, ο Λ. Μπακούρας τόνισε πως η ΕΠΑ Θεσσαλίας είναι έτοιμη να ανταποκριθεί στις νέες προκλήσεις που θέτει η εφαρμογή του ν. 4336, για την απελευθέρωση της αγοράς ενέργειας ενώ ανέφερε πως υπάρχουν και 7 εκ. ληξιπρόθεσμες οφειλές καταναλωτών προς την εταιρία, προσφέροντας δυνατότητες ρύθμισης χρεών.

    Τέλος, χαιρετισμό απηύθυνε και ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΠΑ Θ. Κιτσάκος, ο οποίος τόνισε πως στα επόμενα 9 χρόνια προγραμματίζεται επέκταση δικτύου 1.500 χλμ που θα ωφεληθούν πάνω από 150.000 νοικοκυριά ακόμη και σε απομακρυσμένες περιοχές και 20.000 επιχειρήσεις επιπλέον.


ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ
Στα Φάρσαλα κατασκευάζεται ένα δίκτυο χαμηλής και μέσης πίεσης 6 χλμ. και 2,75 χλμ. αντίστοιχα. Το έργο, προϋπολογισμού 1,7 εκ. ευρώ, περιλαμβάνει κατασκευή σημείου εισόδου στην πόλη και αγωγού τροφοδοσίας εκ μέρους του ΔΕΣΦΑ και ΕΠΑ Θεσσαλίας. Οι εργασίες ξεκίνησαν στις αρχές του χρόνου και η τροφοδότηση της πόλης αναμένεται τον Σεπτέμβριο του 2016. Μέχρι στιγμής στη πόλη των Φαρσάλων έχουν υπογραφεί 154 συμβόλαια κατασκευής δικτύου, ενός 23 δημοτικά κτήρια έχουν συνάψει ήδη συμβόλαιο σύνδεσης. Με το αέριο τα δημοτικά αυτά κτήρια θα εξοικονομούν κατά έτος 140.000 ευρώ!

fa2

fa3

fa4

fa5

fa6

fa4

fa7

fa8

fa9

fa10

fa11

 fa13

 fa14

DHMOSFARSALON196 

  DHMOSFARSALON99

DHMOSFARSALON75

DHMOSFARSALON49

DHMOSFARSALON37

 

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να βρείτε την συνέντευξη τύπου που δόθηκε από την αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου.

http://www.ifarsala.gr/2016/03/30/synentefxi-typou-gia-to-fysiko-aerio-sta-farsala/


 

Επικαιρότητα

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
Prev Next

13-11-2019

Eορτασμός της επετείου του Πολυτεχνείου

Eορτασμός της επετείου του Πολυτεχνείου

ΔΗΜΟΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Σας προσκαλούμε στον εορτ...

12-11-2019

«Έναρξη μαθημάτων στη Δημοτική Χορωδία τ…

Ξεκίνησαν τα μαθήματα και συνεχίζονται οι εγγραφές στη χορωδία μας τ...

11-11-2019

Μουσική Σχολή ΟΠΑΚΠΑ Δήμου Φαρσάλων «Ο δ…

  Στα πλαίσια του εορτασμού της 17ης Νοέμβριου η Μουσική Σχολή...

11-11-2019

O Δήμος Φρασάλων βελτιώνει την πρόσβαση …

O Δήμος Φρασάλων βελτιώνει την πρόσβαση σε γεωργικές και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις στην περιοχή του Σταυρού.

Στη βελτίωση και ασφαλτόστρωση της αγροτικής οδού από τον Σταυρό μέχ...

06-11-2019

Ημερίδα στα Φάρσαλα για τις Ανανεώσιμες …

Ημερίδα στα Φάρσαλα για τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας σε αγροτικές περιοχές

Την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019, στο Πολιτιστικό Κέντρο Φαρσάλων, πραγματ...

05-11-2019

Στενότερη συνεργασία προς όφελος της κοι…

Στην ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ του δήμου Φαρσάλων και της Μητρ...

04-11-2019

Εκπαιδευτικές ημερίδες για τις Ανανεώσιμ…

Εκπαιδευτικές ημερίδες για τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας στα ΚΔΑΠ Φαρσάλων και Βασιλή.

Το Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών και Εξοικονόμησης Ενέργειας (ΚΑΠΕ) και ο...

04-11-2019

To xορευτικό συγκρότημα Ο.Π.Α.Κ.Π.Α. Δ.…

To xορευτικό συγκρότημα Ο.Π.Α.Κ.Π.Α. Δ.Φ συμμετείχε στο National Folklore Festival «Under the Hill» στο Plovdiv της Βουλγαρίας.

Μέλη του Χορευτικού Συγκροτήματος του Ο.Π.Α.Κ.Π.Α. Δ.Φ. εκπροσωπώντας ...

04-11-2019

Δήμαρχος Φαρσάλων :Να γίνει αθλητική πρέ…

Δήμαρχος Φαρσάλων :Να γίνει αθλητική πρέσβειρα των Φαρσάλων διεθνώς, η πρωταθλήτρια Κρίστυ Αναγνωστοπούλου.

ΔΗΜΟΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Τη δέσμευση πως ο δήμος Φαρσάλων θα κατα...

04-11-2019

Παρουσιάστηκε στα Φάρσαλα το νέο βιβλίο …

Παρουσιάστηκε στα Φάρσαλα το νέο βιβλίο του Ιωάννη Φίκα «Οι Μύθοι του αρχαίου κόσμου»

Το νέο βιβλίο του Φαρσαλινού Ιωάννη Φίκα που τιτλοφορείται «Οι Μύθοι...

25-10-2019

Εφαρμογές των ΑΠΕ σε αγροτικές περιοχές …

Εφαρμογές των ΑΠΕ σε αγροτικές περιοχές (βιομάζα, γεωθερμία) και η ένταξή τους σε μικροδίκτυα.

  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Το ΚΑΠΕ και ο Δήμος Φαρσάλωνσυνδιοργανώνουν ημερί...

21-10-2019

Εορταστικές εκδηλώσεις της επετείου της…

Εορταστικές εκδηλώσεις της επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940.

ΔΗΜΟΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣας προσκαλούμε να παραστεί...

14-10-2019

O δήμαρχος Φαρσάλων στην Ευρωπαϊκή Εβδομ…

O δήμαρχος Φαρσάλων στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα των Περιφερειών και των Πόλεων στις Βρυξέλλες.

Στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα των Περιφερειών και των Πόλεων στις Βρυξέλλε...

14-10-2019

Ενημερωτική συνάντηση για το πρόγραμμα …

Ενημερωτική συνάντηση για το πρόγραμμα "PEGASUS"

Το Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών και Εξοικονόμησης Ενέργειας (ΚΑΠΕ) στο ...

09-10-2019

Αποτελέσματα 7ου Αχιλλείου Άθλου (21,2 k…

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να δείτε τ 'αποτελέσματα του 7ου Αχιλλ...

07-10-2019

Με σημαντικό εθελοντικό «αποτύπωμα» για …

  Ο δήμος Φαρσάλων σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Φαρσάλων πρ...

04-10-2019

Ευχαριστήριο μήνυμα

  ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ Ο Δήμος Φαρσάλων και ο Οργανισμός Πολιτισ...

03-10-2019

Στα Φάρσαλα διεξήχθη ένα από τα μεγαλύτε…

Στα Φάρσαλα διεξήχθη ένα από τα μεγαλύτερα σκακιστικά ραντεβού της Ελλάδας.

Στα Φάρσαλα διεξήχθη ένα από τα μεγαλύτερα σκακιστικά ραντεβού της Ε...

03-10-2019

Καθαρισμός της περιφερειακής οδού κοντά …

Καθαρισμός της περιφερειακής οδού κοντά στον οικισμό των ΡΟΜΑ προχώρησε ο δήμος Φαρσάλων.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Στον καθαρισμό της περιφερειακής οδού η οποία εφάπτετα...

03-10-2019

14η Γιορτή Χαλβά στα Φάρσαλα

14η Γιορτή Χαλβά στα Φάρσαλα

  Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις της 14ης Γιορτής Χ...

02-10-2019

Έσπασε όλα τα ρεκόρ ο ημιμαραθώνιος «7ος…

Έσπασε όλα τα ρεκόρ ο ημιμαραθώνιος «7ος Αχίλλειος Άθλος» στα Φάρσαλα

Έσπασε όλα τα ρεκόρ ο ημιμαραθώνιος «7ος Αχίλλειος Άθλος» στα Φάρσαλ...

02-10-2019

Υπόδειγμα προσφοράς και εθελοντισμού η Δ…

Υπόδειγμα προσφοράς και εθελοντισμού η Δημοτική Κοινότητα Φαρσάλων στις εκδηλώσεις

ΔΗΜΟΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ Υπόδειγμα προσφοράς και εθελοντισμού η Δημοτική Κοιν...

01-10-2019

Στα Φάρσαλα για να εξετάσουν μαθητές οι …

Στα Φάρσαλα για να εξετάσουν μαθητές οι «Γιατροί του Κόσμου»

Στα Φάρσαλα για να εξετάσουν μαθητές οι «Γιατροί του Κόσμου»  ...

01-10-2019

Τον Δήμαρχο Φαρσάλων επισκέφθηκε ο Αστυν…

Τον Δήμαρχο Φαρσάλων επισκέφθηκε ο Αστυνομικός Διευθυντής Λάρισας

ΔΗΜΟΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Εθιμοτυπικού χαρακτήρα επίσκεψη στο δήμα...

26-09-2019

Ρεκόρ συμμετοχών στον Αχίλλειο Άθλο της …

Ρεκόρ συμμετοχών στον Αχίλλειο Άθλο της ερχόμενης Κυριακής στα Φάρσαλα

    Με ρεκόρ συμμετοχών που φέτος φθάνουν στις δύο κατηγορ...

26-09-2019

Εκκίνηση του νέου δρόμου Φαρσάλων – Λάρι…

Εκκίνηση του νέου δρόμου Φαρσάλων – Λάρισας από τα Φάρσαλα ζήτησε ο δήμαρχος από το Γενικό Γραμματέα Υποδομών

ΔΗΜΟΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Συνάντηση εργασίας έλαβε χώρα την Τετά...

25-09-2019

Η 14η Γιορτή Χαλβά στα Φάρσαλα,το τριήμε…

Η 14η Γιορτή Χαλβά στα Φάρσαλα,το τριήμερο 27, 28 και 29 Σεπτεμβρίου.

 H 14η Γιορτή Χαλβά στα Φάρσαλα,το τριήμερο 27, 28 και 29 Σεπτε...

25-09-2019

4ο Ανοιχτό Ατομικό Τουρνουά Σκακιού Φαρσ…

4ο Ανοιχτό Ατομικό Τουρνουά Σκακιού Φαρσάλων στο Πολιτιστικό Κέντρο Φαρσάλων.

    Το Σαββατοκύριακο στα Φάρσαλα το 4ο Τουρνουά Σκ...

24-09-2019

H Δημοτική Χορωδία στην Αρχαία Ολυμπία

H Δημοτική Χορωδία στην Αρχαία Ολυμπία

Με μια εξαιρετική εμφάνιση η Δημοτική Χορωδία Φαρσάλων «άνοιξε» την φε...

20-09-2019

«7ος Αχίλλειος Άθλος» Ημιμαραθώνιος Δρό…

«7ος Αχίλλειος Άθλος» Ημιμαραθώνιος Δρόμος

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ«7ος ΑΧΙΛΛΕΙΟΣ ΑΘΛΟΣ» ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ «7ος ΠΑΙΔΙΚΟΣ – Ε...

19-09-2019

Συνάντηση του δημάρχου Φαρσάλων Μ. Εσκίο…

Συνάντηση του δημάρχου Φαρσάλων Μ. Εσκίογλου με το Δ.Σ. του Συλλόγου Τριτέκνων Επαρχίας Φαρσάλων.

  ΔΗΜΟΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ Συνάντηση του δημάρχου Φαρσάλων Μ. Εσκίογλου...

18-09-2019

Συνάντηση του δημάρχου Φαρσάλων Μ. Εσκίο…

Συνάντηση του δημάρχου Φαρσάλων Μ. Εσκίογλου με τον βουλευτή Χρ. Κέλλα

  Συνάντηση του δημάρχου Φαρσάλων Μ. Εσκίογλου με τον βουλευτή...

16-09-2019

Στην αρχαία Σκοτούσσα ερευνητική ομάδα α…

Στην αρχαία Σκοτούσσα ερευνητική ομάδα από το Ιταλικό Πανεπιστήμιο της Μεσίνα

ΔΗΜΟΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ   ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ   Στην αρχαία Σκοτού...

13-09-2019

Δελτίο Τύπου

  Ξεχωριστή συμμετοχή στον 7ο Αχίλλειο Άθλο – Ημιμαραθώνιο Δρόμο...

12-09-2019

Σύσκεψη για θέματα καθημερινότητας στα χ…

Σύσκεψη για θέματα καθημερινότητας στα χωριά των Φαρσάλων

ΔΗΜΟΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Σύσκεψη για θέματα καθημερινότητας στα...

Διαδραστικός χάρτης

banner

Επιλογή Γλώσσας

 

 

jul


Δήμος Φαρσάλων, Φάρσαλα, διαύγεια, dimos farsalon, farsala, diaugia
 
Δήμος Φαρσάλων, Φάρσαλα, βιβλιοθήκη εντύπων, dimos farsalon, farsala, vivliothiki entupon Δήμος Φαρσάλων, Φάρσαλα, φωτογραφιες, dimos farsalon, farsala, photo gallery Δήμος Φαρσάλων, Φάρσαλα, βίντεο, dimos farsalon, farsala, video gallery Δήμος Φαρσάλων, Φάρσαλα, αιτήματα πολιτών, dimos farsalon, farsala, aitimata politon

Επικοινωνία

Τηλ. 24913 50100

Fax  24910 23914

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Στατιστικά

Επισκέπτες620842

myWikipedia

Δήμος Φαρσαλων wikipedia, Φάρσαλα wikipedia, dimos farsalon wikipedia, farsala wikipedia

facebook-logo copy twitter logo   

© 2012-2013 Δήμος Φαρσάλων. All rights reserved | Ανάπτυξη και Φιλοξενία Ιστοσελίδας ItBiz