LOADING
http://www.farsala.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/new_slideshow2.ach_textgk-is-159.jpg
http://www.farsala.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/new_slideshow2.akropoligk-is-159.jpg
http://www.farsala.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/new_slideshow2.thetis1gk-is-159.jpg
http://www.farsala.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/new_slideshow2.apidanos_textgk-is-159.jpg
http://www.farsala.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/new_slideshow2.tafos2_textgk-is-159.jpg
http://www.farsala.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/new_slideshow2.dejam_textgk-is-159.jpg
http://www.farsala.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/new_slideshow2.enipeasgk-is-159.jpg
http://www.farsala.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/new_slideshow2.kalitheagk-is-159.jpg
http://www.farsala.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/new_slideshow2.skotoussa_textgk-is-159.jpg
http://www.farsala.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/new_slideshow2.demerliotissagk-is-159.jpg
http://www.farsala.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/new_slideshow2.upapantigk-is-159.jpg
http://www.farsala.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/new_slideshow2.agioi_anarguroigk-is-159.jpg
http://www.farsala.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/new_slideshow2.konakigk-is-159.jpg
http://www.farsala.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/new_slideshow2.enipeas_potgk-is-159.jpg

Εγκαίνια δικτύου φυσικού αερίου στα Φάρσαλα

    Εχθές, Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016, παρουσία του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Πάνου Σκουρλέτη, σε μια σημαντική εκδήλωση που συνδιοργάνωσε ο Δήμος Φαρσάλων με την ΕΠΑ Θεσσαλίας, εγκαινιάστηκε η επέκταση του δικτύου φυσικού αερίου στην περιοχή μας.

 fa1

 

DHMOSFARSALON161

    Τις σημαντικές προοπτικές, τόσο για την οικονομική ανάπτυξη όσο και για την αναβάθμιση του γεωστρατηγικού ρόλου της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και ειδικότερα στην περιοχή της νοτιοανατολικής Μεσογείου, μέσω της αγοράς ενέργειας, ανέδειξε στην εκδήλωση ο υπουργός.
    Κατά τα εγκαίνια, αναφέρθηκε στις δυνατότητες ανάπτυξης στον τομέα του φυσικού αερίου, τόνισε πως η χώρα έχει όλες τις προϋποθέσεις, έτσι ώστε να μετατραπεί σε έναν περιφερειακό ενεργειακό κόμβο, με τα μεγάλα έργα που έχουν δρομολογηθεί, με τους αγωγούς φυσικού αερίου, αλλά και τις ηλεκτρικές διασυνδέσεις.
   Δίνοντας το στίγμα και κωδικοποιώντας τους βασικούς πυλώνες της ενεργειακής πολιτικής της χώρας ο υπουργός επεσήμανε πως η Ελλάδα ασκεί μια πολυδιάστατη ενεργειακή πολιτική, «η οποία επιμένει να χτίζει γέφυρες εκεί που άλλοι υψώνουν τείχη», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, τονίζοντας πως «μια τέτοια γέφυρα είναι ο αγωγός φυσικού αερίου TAP, ο οποίος θα εγκαινιαστεί τον Μάιο, αλλά και ο αγωγός φυσικού αερίου Ελλάδας – Βουλγαρίας».
    Χαρακτηρίζοντας επιπροσθέτως, «εφαλτήριο ανάπτυξης» αυτά που γίνονται στον τομέα της ενέργειας, τόνισε ότι υπάρχει ένας οργανωμένος σχεδιασμός για την όσο το δυνατόν ταχύτερη του Αερίου στην Ελλάδα και εξέφρασε την αισιοδοξία του πως όλοι τελικά θα εξυπηρετήσουμε τον μεγάλο στόχο για ασφαλείς, αξιόπιστες και φθηνότερες υπηρεσίες για τους καταναλωτές και για τις επιχειρήσεις, ενώ έκανε ειδική μνεία στο νέο διακανονισμό χρεών που θέτει από αύριο σε ισχύ η ΔΕΗ.
    Αναφερόμενος στο έργο της επέκτασης του δικτύου στα Φάρσαλα, τόνισε πως «σήμερα στέλνουμε ένα πολύ θετικό μήνυμα. Πως είναι δυνατόν να υπάρξει πρόσβαση στο φυσικό αέριο ενός ολοένα και μεγαλύτερου κομματιού του πληθυσμού μας σε παρά πολύ καλές τιμές. Το γεγονός ότι έχουμε μία μείωση κατά 24% στο αέριο είναι κάτι το οποίο όχι μόνον διευκολύνει αυτή τη στιγμή τους πολίτες και τις επιχειρήσεις αλλά στέλνει και ένα μήνυμα αισιοδοξίας που το έχουμε παρά πολύ ανάγκη. Μπορούν, λοιπόν, να γίνονται πράγματα προς τη θετική κατεύθυνση, παρά τις δυσκολίες που περνάμε και ταυτόχρονα να ελπίζουμε ότι συνεχώς τα εμπόδια θα ξεπερνιούνται και θα γίνει τελικά πραγματικότητα αυτό που θέλουμε όλοι μετά από χρόνια: η χώρα μας να μπει στον δρόμο της ανάπτυξης. Εφαλτήριο αυτής της ανάπτυξης μπορεί να είναι αυτά που γίνονται στον χώρο της ενέργειας και ιδιαίτερα αυτό που βλέπουμε αυτή τη στιγμή την ανάπτυξη του δικτύου στη Θεσσαλία που αποτελεί ένα πρώτο έργο μέσα στο 2016. Έχουμε μία υποδειγματική δουλειά που πρέπει να βρει μιμητές και αλλού.»

    Στην τελετή των εγκαινίων που έγινε στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου, ο Δήμαρχος Φαρσάλων Άρης Καραχάλιος, έκανε λόγο για μια σημαντική μέρα για την πόλη, για ένα "μεγάλο αναπτυξιακό έργο πνοής σε ζώσα επαρχία, επ' ωφελεία κατοίκων και επαγγελματιών", και ζήτησε τη συνδρομή και τη συνεργασία του Υπ. Περιβάλλοντος για κάποια μεγάλα έργα του Δήμου που παραμένουν σε εκκρεμότητα, όπως αυτά του φράγματος της Σκοπιάς, της εκμετάλλευσης του Ενιπέα, του δρόμου Φαρσάλων-Λάρισας.

    Χαιρετισμό απηύθυνε και ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας και πρόεδρος της ΕΝΠΕ Κων. Αγοραστός, ο οποίος επεσήμανε τα πλεονεκτήματα του έργου λέγοντας πως θα συνεισφέρει πολλαπλά στην ανάπτυξη της περιοχής, καθώς θα επέλθει εξοικονόμηση ενέργειας και γενικότερη μείωση του κόστους διαβίωσης και μίλησε για την εξαιρετική συνεργασία που είχε η περιφέρεια με της ΕΠΑ στο πρόγραμμα αντικατάστασης καυστήρων πετρελαίου με φυσικό αέριο. Να σημειωθεί ότι ο Κ. Αγοραστός, σε κατ΄ ιδίαν συνάντηση που είχε με τον Π. Σκουρλέτη στο γραφείο του Άρη Καραχάλιου, ζήτησε επισταμένως από τον υπουργό την άμεση έγκριση της Περιβαλλοντικής Μελέτης για να αρχίσει η ΔΕΗ της εργασίες για την ολοκλήρωση του υδροηλεκτρικού έργου στη Μεσοχώρα, του ζήτησε να εγκρίνει τη μελέτη του δρόμου Φαρσάλων -Λάρισας, να δει με κατανόηση τα θέματα που του έθεσε η δημοτική αρχή των Φαρσάλων με προτεραιότητα στο νερό και να συνεχιστεί το πρόγραμμα αντικατάστασης καυστήρων μέσω ΕΣΠΑ.
    Από την πλευρά του ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής της ΕΠΑ Θεσσαλίας Λεωνίδας Μπακούρας αναφέρθηκε στην πορεία και τους στόχους της εταιρίας και ανέλυσε την επενδυτική στρατηγική της. Όπως τόνισε, η εταιρία από το 2000 έως σήμερα έχει αναπτύξει πάνω από 811 χλμ. δικτύου φυσικού αερίου σε 7 Καλλικρατικούς Δήμους (Λαρισαίων, Βόλου, Τρικάλων, Καρδίτσας, Κιλελέρ (Νίκαια), Αλμυρού και Φαρσάλων), επεσήμανε πως στο δίκτυο διανομής έχουν ενεργοποιηθεί πάνω από 78.000 μετρητές, καλύπτοντας περισσότερους από 230.000 πολίτες στη Θεσσαλία, με βαθμό διείσδυσης άνω του 53% του πληθυσμού, ενώ στοχεύουν στα επόμενα χρόνια να "φθάσουμε στο 66% της διείσδυσης του φυσικού αερίου.
    Επεσήμανε πως μέχρι σήμερα, έχει επενδύσει πάνω από 100 εκ. για την κατασκευή των δικτύων ενώ φέτος θα κατασκευαστούν συνολικά 20 χλμ. και 2,9 χλμ. δικτύου χαμηλής και μέσης πίεσης αντίστοιχα, με το ύψος των επενδύσεων σε δίκτυα, πληροφοριακά συστήματα, ηλεκτρονικές υπηρεσίες κ.ά. να ξεπερνούν τα 7,8 εκ. ευρώ. Κάνοντας ειδική μνεία στην ανταγωνιστική τιμολογιακή πολιτική της ΕΠΑ, επισήμανε πως οι μηνιαίες τιμές βασίζονται στο κόστος αγοράς αερίου και όσο μειώνεται η τιμή αγοράς του τόσο μειώνονται και οι τιμές προς όλους τους καταναλωτές, με αποτέλεσμα τη σημαντική μείωση του κόστους ενέργειας για τα νοικοκυριά, τις επιχειρήσεις και τις βιομηχανίες. Δίνοντας μια εικόνα για το πόσο σημαντικά χαμηλότερα συγκριτικά με την περσινή περίοδο, διαμορφώνονται φέτος οι τιμές, τόνισε πως η μέση τιμή του αερίου κατά το φετινό τρίμηνο είναι μειωμένη κατά 21% σήμερα σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα, είναι φθηνότερο κατά 26,56% σε σχέση με το πετρέλαιο και κατά -31,4% φθηνότερος για τους βιομηχανικούς πελάτες.
    Ολοκληρώνοντας, ο Λ. Μπακούρας τόνισε πως η ΕΠΑ Θεσσαλίας είναι έτοιμη να ανταποκριθεί στις νέες προκλήσεις που θέτει η εφαρμογή του ν. 4336, για την απελευθέρωση της αγοράς ενέργειας ενώ ανέφερε πως υπάρχουν και 7 εκ. ληξιπρόθεσμες οφειλές καταναλωτών προς την εταιρία, προσφέροντας δυνατότητες ρύθμισης χρεών.

    Τέλος, χαιρετισμό απηύθυνε και ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΠΑ Θ. Κιτσάκος, ο οποίος τόνισε πως στα επόμενα 9 χρόνια προγραμματίζεται επέκταση δικτύου 1.500 χλμ που θα ωφεληθούν πάνω από 150.000 νοικοκυριά ακόμη και σε απομακρυσμένες περιοχές και 20.000 επιχειρήσεις επιπλέον.


ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ
Στα Φάρσαλα κατασκευάζεται ένα δίκτυο χαμηλής και μέσης πίεσης 6 χλμ. και 2,75 χλμ. αντίστοιχα. Το έργο, προϋπολογισμού 1,7 εκ. ευρώ, περιλαμβάνει κατασκευή σημείου εισόδου στην πόλη και αγωγού τροφοδοσίας εκ μέρους του ΔΕΣΦΑ και ΕΠΑ Θεσσαλίας. Οι εργασίες ξεκίνησαν στις αρχές του χρόνου και η τροφοδότηση της πόλης αναμένεται τον Σεπτέμβριο του 2016. Μέχρι στιγμής στη πόλη των Φαρσάλων έχουν υπογραφεί 154 συμβόλαια κατασκευής δικτύου, ενός 23 δημοτικά κτήρια έχουν συνάψει ήδη συμβόλαιο σύνδεσης. Με το αέριο τα δημοτικά αυτά κτήρια θα εξοικονομούν κατά έτος 140.000 ευρώ!

fa2

fa3

fa4

fa5

fa6

fa4

fa7

fa8

fa9

fa10

fa11

 fa13

 fa14

DHMOSFARSALON196 

  DHMOSFARSALON99

DHMOSFARSALON75

DHMOSFARSALON49

DHMOSFARSALON37

 

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να βρείτε την συνέντευξη τύπου που δόθηκε από την αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου.

http://www.ifarsala.gr/2016/03/30/synentefxi-typou-gia-to-fysiko-aerio-sta-farsala/


 

Επικαιρότητα

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
Prev Next

01-06-2020

Ορμάν Μαγούλα 2020 - Εκδηλώσεις τιμής κα…

Ορμάν Μαγούλα 2020 - Εκδηλώσεις τιμής και μνήμης για τους σαράντα (40) πατριώτες

Εκδήλωση τιμής και μνήμης για τους σαράντα απαγχονισθέντες πατριώτες...

01-06-2020

Πρόγραμμα συλλογής κενών συσκευασιών φυτ…

Πρόγραμμα συλλογής κενών συσκευασιών φυτοπροστατευτικών προϊόντων έτους 2020.

Στα πλαίσια συμμετοχής του Δήμου Φαρσάλων στο πρόγραμμα συλλογής και...

01-06-2020

Επίσκεψη του προέδρου της Γ.Ε Φθίας στο…

Επίσκεψη του προέδρου της Γ.Ε Φθίας στον Δήμαρχο Φαρσάλων

Επίσκεψη από τον πρόεδρο της Γ.Ε. ΦΘΙΑΣ κ. Βασίλη Βακάλη και των ταλαν...

29-05-2020

Συνάντηση κ.Εσκίογλου με τον πρόεδρο των…

Συνάντηση κ.Εσκίογλου με τον πρόεδρο των Αρχιτεκτόνων για την ανάπλαση της πλατείας Δημαρχείου

  Η διεξαγωγή του Πανελλήνιου Αρχιτεκτονικού Διαγωνισμού για τ...

29-05-2020

Παγκόσμια ημέρα ποδηλάτου: 3 Ιουνίου!

Στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Ποδηλάτου την Τετάρτ...

28-05-2020

Ορμάν Μαγούλα -Eκδηλώσεις τιμής και μνήμ…

ΔΗΜΟΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ο Δήμος Φαρσάλων σας προσκαλεί το Σά...

20-05-2020

Εύσημα από τον Μάκη Εσκίογλου στον Αιμοδ…

Εύσημα από τον Μάκη Εσκίογλου στον Αιμοδοτικό Σύλλογο Φαρσάλων

Τα εύσημα για το σπουδαίο έργο που επιτελούν εδώ και δεκαετίες στην ...

19-05-2020

Εγγραφές νηπίων στον Α΄ & Β΄Παιδικό …

Από τις 18-5-2020 έως 31-5-2020 πραγματοποιούνται εγγραφές για τον Α΄ ...

18-05-2020

Σε εγρήγορση Δήμος Φαρσάλων και Πυροσβεσ…

Σε εγρήγορση Δήμος Φαρσάλων και Πυροσβεστική Υπηρεσία για τη νέα αντιπυρική περίοδο

  Σύσκεψη με στόχο την μέγιστη δυνατή ετοιμότητα ενόψει της νέας...

18-05-2020

Όλοι μαζί μπορούμε

Ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης...

17-05-2020

Απολύμανση μουσικής σχολής ΟΠΑΚΠΑ ΔΦ

Απολύμανση μουσικής σχολής ΟΠΑΚΠΑ ΔΦ

Απολύμανση πραγματοποιήθηκε στην μουσική σχολή του ΟΠΑΚΠΑ ΔΦ ενόψει ...

15-05-2020

Πρόσκληση για συνεδρίαση του Δημοτικού Σ…

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Φάρσαλα 15.05.2020ΝΟΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ Αριθ. Πρωτ. 5171ΔΗ...

15-05-2020

Κοινό μέτωπο δήμου Φαρσάλων, Εμπορικού Σ…

Κοινό μέτωπο δήμου Φαρσάλων, Εμπορικού Συλλόγου και Επιμελητηρίου για την στήριξη της οικονομίας και την ανάπτυξη

  Στην διαμόρφωση μίας κοινής γραμμής πλεύσης με στόχο την στήρι...

15-05-2020

Καθαρισμός οικοπέδων

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΝΟΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣΔΗΜΟΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝΔ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ...

11-05-2020

«Εγγραφές νηπίων στους Α΄ & Β΄Παιδικ…

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Φάρσαλα 11-5-2020ΝΟΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ Αριθμ. Πρωτ. : 273Ο...

11-05-2020

Επαναλειτουργία της Μουσικής Σχολής του …

Ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης Δ...

11-05-2020

Απολυμάνθηκαν τα Γυμνάσια και Λύκεια των…

Απολυμάνθηκαν τα Γυμνάσια και Λύκεια των Φαρσάλων ενόψει της επανέναρξης της εκπαιδευτικής περιόδου

Πανέτοιμο σε ότι αφορά τα μέτρα ασφαλείας για τον κορωνοϊό, βρίσκει ...

07-05-2020

Ολοκληρώθηκε η διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ…

Ολοκληρώθηκε η διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ στο Δήμο Φαρσάλων .

Ολοκληρώθηκε η διανομή προϊόντων του προγράμματος «Επισιτιστικής &am...

05-05-2020

Δέσμη μέτρων για τη στήριξη επιχειρήσεων…

Δέσμη μέτρων για τη στήριξη επιχειρήσεων και πολιτών λόγω κορωνοϊού ανακοίνωσε ο Δήμος Φαρσάλων.

Δέσμη μέτρων για την στήριξη επιχειρήσεων και πολιτών που επλήγησαν ...

04-05-2020

Απολύμανση δημοτικού σταδίου και βοηθητι…

Απολύμανση δημοτικού σταδίου και βοηθητικού.

 Την Δευτέρα 4/5 με εντολή του προέδρου κ. Χρήστου Μπασαγιάννη κα...

04-05-2020

Ανακοίνωση Ο.Π.Α.Κ.Π.Α.Δ.Φ

Ανακοίνωση Ο.Π.Α.Κ.Π.Α.Δ.Φ

Ο ΟΠΑΚΠΑ ΔΦ ανακοινώνει: Από την Τρίτη 5/5 οι ανοιχτές αθλητικές εγκατ...

04-05-2020

Με εκπροσώπους τοπικών παραγωγών της λαϊ…

Με εκπροσώπους τοπικών παραγωγών της λαϊκής αγοράς των Φαρσάλων συναντήθηκε ο Μ. Εσκίογλου.

Θέματα που άπτονται τις εύρυθμης λειτουργίας της λαϊκής αγοράς των Φαρ...

24-04-2020

Η διανομή προϊόντων μέσω του προγράμματο…

Η διανομή προϊόντων μέσω του προγράμματος ΤΕΒΑ στο Δήμο Φαρσάλων την Δευτέρα 27 Απριλίου 2020.

     Ο Δήμος Φαρσάλων ως εταίρος της Κοινωνικής Σύμπρ...

18-04-2020

Δήμαρχος Φαρσάλων : Να αντλήσουμε δύναμη…

Το φετινό Πάσχα, μαζί με τα πάθη του Κυρίου, η ανθρωπότητα ανεβαίνει τ...

18-04-2020

Τρόφιμα σε οικογένειες Ρομά διένειμε ο δ…

Τρόφιμα σε οικογένειες Ρομά διένειμε ο δήμος Φαρσάλων.

Σε ευχάριστο κλίμα διανεμήθηκαν το Μεγάλο Σάββατο τρόφιμα σε οικογέν...

16-04-2020

Προσφορά στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του δ…

Προσφορά στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Φαρσάλων από την «Φθία Α.Ε.»

Συνεχίζονται οι προσφορές χορηγών προς το Κοινωνικό Παντοπωλείο του ...

16-04-2020

Ο Δήμος Φαρσάλων αποκαθιστά αγροτική οδ…

Ο Δήμος Φαρσάλων αποκαθιστά αγροτική οδοποιία στην επαρχία

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες αποκατάστασης αγροτικής οδοπ...

15-04-2020

Υγειονομικό υλικό στο Κέντρο Υγείας Φαρσ…

Υγειονομικό υλικό στο Κέντρο Υγείας Φαρσάλων δώρισε η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Θεσσαλίας.

Σε μία σημαντική δωρεά προχώρησε το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης η Περι...

13-04-2020

«ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ ...... ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΦΑΡΣΑΛ…

«ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ ...... ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ»

Σύμφωνα με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου με θέμα «Κατεπείγοντα ...

13-04-2020

Διανομή οβελία στους δικαιούχους του Κοι…

Διανομή οβελία στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Από τον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού Κοινωνικής Προστασίας Αλληλε...

12-04-2020

Συνεχίζει εντατικά τις απολυμάνσεις δημο…

Συνεχίζει εντατικά τις απολυμάνσεις δημοσίων χώρων και του οικισμού των Ρομά ο Δήμος Φαρσάλων.

Εντείνει τις προσπάθειές του για τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας απ...

11-04-2020

Αυξημένη επιτήρηση ζητά ο δήμαρχος Φαρσά…

Αυξημένη επιτήρηση ζητά ο δήμαρχος Φαρσάλων μετά τα κρούσματα κορωνοϊού σε Ρομά της Λάρισας

Νέα επιστολή, δεύτερη μέσα σε διάστημα μικρότερο του ενός μηνός, απέ...

07-04-2020

Ολοκληρώθηκε η απολύμανση και των χωριών…

Ολοκληρώθηκε η απολύμανση και των χωριών στο δήμο Φαρσάλων

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται από συνεργεία του δήμου Φαρσάλων η ...

07-04-2020

Απολυμαίνει τους κάδους απορριμμάτων ο Δ…

Απολυμαίνει τους κάδους απορριμμάτων ο Δήμος Φαρσάλων.

Σε απολύμανση των κάδων απορριμμάτων στην πόλη των Φαρσάλων προχωρά ...

05-04-2020

Ανακοίνωση – ενημέρωση συμμετεχόντων λα…

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΝΟΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ Φάρσαλα, 3 Απριλίου 2020ΔΗΜΟΣ ΦΑΡΣΑΛΩ...

05-04-2020

Σε εγρήγορση οι υπηρεσίες του δήμου Φαρσ…

Σε εγρήγορση οι υπηρεσίες του δήμου Φαρσάλων για τα πλημμυρικά φαινόμενα

Σε 24ωρη εγρήγορση βρίσκονται από χθες Σάββατο οι αρμόδιες υπηρεσίες...

Μείνετε σπίτι

BAN1covid

Επιλογή Γλώσσας

 

 

jul

Διαδραστικός χάρτης

banner


Δήμος Φαρσάλων, Φάρσαλα, διαύγεια, dimos farsalon, farsala, diaugia
 
Δήμος Φαρσάλων, Φάρσαλα, βιβλιοθήκη εντύπων, dimos farsalon, farsala, vivliothiki entupon Δήμος Φαρσάλων, Φάρσαλα, φωτογραφιες, dimos farsalon, farsala, photo gallery Δήμος Φαρσάλων, Φάρσαλα, βίντεο, dimos farsalon, farsala, video gallery Δήμος Φαρσάλων, Φάρσαλα, αιτήματα πολιτών, dimos farsalon, farsala, aitimata politon

Επικοινωνία

Τηλ. 24913 50100

Fax  24910 23914

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Στατιστικά

Επισκέπτες726923

myWikipedia

Δήμος Φαρσαλων wikipedia, Φάρσαλα wikipedia, dimos farsalon wikipedia, farsala wikipedia

facebook-logo copy twitter logo   

© 2012-2013 Δήμος Φαρσάλων. All rights reserved | Ανάπτυξη και Φιλοξενία Ιστοσελίδας ItBiz