LOADING
http://www.farsala.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/new_slideshow2.ach_textgk-is-159.jpg
http://www.farsala.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/new_slideshow2.akropoligk-is-159.jpg
http://www.farsala.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/new_slideshow2.thetis1gk-is-159.jpg
http://www.farsala.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/new_slideshow2.apidanos_textgk-is-159.jpg
http://www.farsala.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/new_slideshow2.tafos2_textgk-is-159.jpg
http://www.farsala.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/new_slideshow2.dejam_textgk-is-159.jpg
http://www.farsala.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/new_slideshow2.enipeasgk-is-159.jpg
http://www.farsala.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/new_slideshow2.kalitheagk-is-159.jpg
http://www.farsala.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/new_slideshow2.skotoussa_textgk-is-159.jpg
http://www.farsala.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/new_slideshow2.demerliotissagk-is-159.jpg
http://www.farsala.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/new_slideshow2.upapantigk-is-159.jpg
http://www.farsala.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/new_slideshow2.agioi_anarguroigk-is-159.jpg
http://www.farsala.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/new_slideshow2.konakigk-is-159.jpg
http://www.farsala.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/new_slideshow2.enipeas_potgk-is-159.jpg

Εγκαίνια δικτύου φυσικού αερίου στα Φάρσαλα

    Εχθές, Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016, παρουσία του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Πάνου Σκουρλέτη, σε μια σημαντική εκδήλωση που συνδιοργάνωσε ο Δήμος Φαρσάλων με την ΕΠΑ Θεσσαλίας, εγκαινιάστηκε η επέκταση του δικτύου φυσικού αερίου στην περιοχή μας.

 fa1

 

DHMOSFARSALON161

    Τις σημαντικές προοπτικές, τόσο για την οικονομική ανάπτυξη όσο και για την αναβάθμιση του γεωστρατηγικού ρόλου της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και ειδικότερα στην περιοχή της νοτιοανατολικής Μεσογείου, μέσω της αγοράς ενέργειας, ανέδειξε στην εκδήλωση ο υπουργός.
    Κατά τα εγκαίνια, αναφέρθηκε στις δυνατότητες ανάπτυξης στον τομέα του φυσικού αερίου, τόνισε πως η χώρα έχει όλες τις προϋποθέσεις, έτσι ώστε να μετατραπεί σε έναν περιφερειακό ενεργειακό κόμβο, με τα μεγάλα έργα που έχουν δρομολογηθεί, με τους αγωγούς φυσικού αερίου, αλλά και τις ηλεκτρικές διασυνδέσεις.
   Δίνοντας το στίγμα και κωδικοποιώντας τους βασικούς πυλώνες της ενεργειακής πολιτικής της χώρας ο υπουργός επεσήμανε πως η Ελλάδα ασκεί μια πολυδιάστατη ενεργειακή πολιτική, «η οποία επιμένει να χτίζει γέφυρες εκεί που άλλοι υψώνουν τείχη», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, τονίζοντας πως «μια τέτοια γέφυρα είναι ο αγωγός φυσικού αερίου TAP, ο οποίος θα εγκαινιαστεί τον Μάιο, αλλά και ο αγωγός φυσικού αερίου Ελλάδας – Βουλγαρίας».
    Χαρακτηρίζοντας επιπροσθέτως, «εφαλτήριο ανάπτυξης» αυτά που γίνονται στον τομέα της ενέργειας, τόνισε ότι υπάρχει ένας οργανωμένος σχεδιασμός για την όσο το δυνατόν ταχύτερη του Αερίου στην Ελλάδα και εξέφρασε την αισιοδοξία του πως όλοι τελικά θα εξυπηρετήσουμε τον μεγάλο στόχο για ασφαλείς, αξιόπιστες και φθηνότερες υπηρεσίες για τους καταναλωτές και για τις επιχειρήσεις, ενώ έκανε ειδική μνεία στο νέο διακανονισμό χρεών που θέτει από αύριο σε ισχύ η ΔΕΗ.
    Αναφερόμενος στο έργο της επέκτασης του δικτύου στα Φάρσαλα, τόνισε πως «σήμερα στέλνουμε ένα πολύ θετικό μήνυμα. Πως είναι δυνατόν να υπάρξει πρόσβαση στο φυσικό αέριο ενός ολοένα και μεγαλύτερου κομματιού του πληθυσμού μας σε παρά πολύ καλές τιμές. Το γεγονός ότι έχουμε μία μείωση κατά 24% στο αέριο είναι κάτι το οποίο όχι μόνον διευκολύνει αυτή τη στιγμή τους πολίτες και τις επιχειρήσεις αλλά στέλνει και ένα μήνυμα αισιοδοξίας που το έχουμε παρά πολύ ανάγκη. Μπορούν, λοιπόν, να γίνονται πράγματα προς τη θετική κατεύθυνση, παρά τις δυσκολίες που περνάμε και ταυτόχρονα να ελπίζουμε ότι συνεχώς τα εμπόδια θα ξεπερνιούνται και θα γίνει τελικά πραγματικότητα αυτό που θέλουμε όλοι μετά από χρόνια: η χώρα μας να μπει στον δρόμο της ανάπτυξης. Εφαλτήριο αυτής της ανάπτυξης μπορεί να είναι αυτά που γίνονται στον χώρο της ενέργειας και ιδιαίτερα αυτό που βλέπουμε αυτή τη στιγμή την ανάπτυξη του δικτύου στη Θεσσαλία που αποτελεί ένα πρώτο έργο μέσα στο 2016. Έχουμε μία υποδειγματική δουλειά που πρέπει να βρει μιμητές και αλλού.»

    Στην τελετή των εγκαινίων που έγινε στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου, ο Δήμαρχος Φαρσάλων Άρης Καραχάλιος, έκανε λόγο για μια σημαντική μέρα για την πόλη, για ένα "μεγάλο αναπτυξιακό έργο πνοής σε ζώσα επαρχία, επ' ωφελεία κατοίκων και επαγγελματιών", και ζήτησε τη συνδρομή και τη συνεργασία του Υπ. Περιβάλλοντος για κάποια μεγάλα έργα του Δήμου που παραμένουν σε εκκρεμότητα, όπως αυτά του φράγματος της Σκοπιάς, της εκμετάλλευσης του Ενιπέα, του δρόμου Φαρσάλων-Λάρισας.

    Χαιρετισμό απηύθυνε και ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας και πρόεδρος της ΕΝΠΕ Κων. Αγοραστός, ο οποίος επεσήμανε τα πλεονεκτήματα του έργου λέγοντας πως θα συνεισφέρει πολλαπλά στην ανάπτυξη της περιοχής, καθώς θα επέλθει εξοικονόμηση ενέργειας και γενικότερη μείωση του κόστους διαβίωσης και μίλησε για την εξαιρετική συνεργασία που είχε η περιφέρεια με της ΕΠΑ στο πρόγραμμα αντικατάστασης καυστήρων πετρελαίου με φυσικό αέριο. Να σημειωθεί ότι ο Κ. Αγοραστός, σε κατ΄ ιδίαν συνάντηση που είχε με τον Π. Σκουρλέτη στο γραφείο του Άρη Καραχάλιου, ζήτησε επισταμένως από τον υπουργό την άμεση έγκριση της Περιβαλλοντικής Μελέτης για να αρχίσει η ΔΕΗ της εργασίες για την ολοκλήρωση του υδροηλεκτρικού έργου στη Μεσοχώρα, του ζήτησε να εγκρίνει τη μελέτη του δρόμου Φαρσάλων -Λάρισας, να δει με κατανόηση τα θέματα που του έθεσε η δημοτική αρχή των Φαρσάλων με προτεραιότητα στο νερό και να συνεχιστεί το πρόγραμμα αντικατάστασης καυστήρων μέσω ΕΣΠΑ.
    Από την πλευρά του ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής της ΕΠΑ Θεσσαλίας Λεωνίδας Μπακούρας αναφέρθηκε στην πορεία και τους στόχους της εταιρίας και ανέλυσε την επενδυτική στρατηγική της. Όπως τόνισε, η εταιρία από το 2000 έως σήμερα έχει αναπτύξει πάνω από 811 χλμ. δικτύου φυσικού αερίου σε 7 Καλλικρατικούς Δήμους (Λαρισαίων, Βόλου, Τρικάλων, Καρδίτσας, Κιλελέρ (Νίκαια), Αλμυρού και Φαρσάλων), επεσήμανε πως στο δίκτυο διανομής έχουν ενεργοποιηθεί πάνω από 78.000 μετρητές, καλύπτοντας περισσότερους από 230.000 πολίτες στη Θεσσαλία, με βαθμό διείσδυσης άνω του 53% του πληθυσμού, ενώ στοχεύουν στα επόμενα χρόνια να "φθάσουμε στο 66% της διείσδυσης του φυσικού αερίου.
    Επεσήμανε πως μέχρι σήμερα, έχει επενδύσει πάνω από 100 εκ. για την κατασκευή των δικτύων ενώ φέτος θα κατασκευαστούν συνολικά 20 χλμ. και 2,9 χλμ. δικτύου χαμηλής και μέσης πίεσης αντίστοιχα, με το ύψος των επενδύσεων σε δίκτυα, πληροφοριακά συστήματα, ηλεκτρονικές υπηρεσίες κ.ά. να ξεπερνούν τα 7,8 εκ. ευρώ. Κάνοντας ειδική μνεία στην ανταγωνιστική τιμολογιακή πολιτική της ΕΠΑ, επισήμανε πως οι μηνιαίες τιμές βασίζονται στο κόστος αγοράς αερίου και όσο μειώνεται η τιμή αγοράς του τόσο μειώνονται και οι τιμές προς όλους τους καταναλωτές, με αποτέλεσμα τη σημαντική μείωση του κόστους ενέργειας για τα νοικοκυριά, τις επιχειρήσεις και τις βιομηχανίες. Δίνοντας μια εικόνα για το πόσο σημαντικά χαμηλότερα συγκριτικά με την περσινή περίοδο, διαμορφώνονται φέτος οι τιμές, τόνισε πως η μέση τιμή του αερίου κατά το φετινό τρίμηνο είναι μειωμένη κατά 21% σήμερα σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα, είναι φθηνότερο κατά 26,56% σε σχέση με το πετρέλαιο και κατά -31,4% φθηνότερος για τους βιομηχανικούς πελάτες.
    Ολοκληρώνοντας, ο Λ. Μπακούρας τόνισε πως η ΕΠΑ Θεσσαλίας είναι έτοιμη να ανταποκριθεί στις νέες προκλήσεις που θέτει η εφαρμογή του ν. 4336, για την απελευθέρωση της αγοράς ενέργειας ενώ ανέφερε πως υπάρχουν και 7 εκ. ληξιπρόθεσμες οφειλές καταναλωτών προς την εταιρία, προσφέροντας δυνατότητες ρύθμισης χρεών.

    Τέλος, χαιρετισμό απηύθυνε και ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΠΑ Θ. Κιτσάκος, ο οποίος τόνισε πως στα επόμενα 9 χρόνια προγραμματίζεται επέκταση δικτύου 1.500 χλμ που θα ωφεληθούν πάνω από 150.000 νοικοκυριά ακόμη και σε απομακρυσμένες περιοχές και 20.000 επιχειρήσεις επιπλέον.


ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ
Στα Φάρσαλα κατασκευάζεται ένα δίκτυο χαμηλής και μέσης πίεσης 6 χλμ. και 2,75 χλμ. αντίστοιχα. Το έργο, προϋπολογισμού 1,7 εκ. ευρώ, περιλαμβάνει κατασκευή σημείου εισόδου στην πόλη και αγωγού τροφοδοσίας εκ μέρους του ΔΕΣΦΑ και ΕΠΑ Θεσσαλίας. Οι εργασίες ξεκίνησαν στις αρχές του χρόνου και η τροφοδότηση της πόλης αναμένεται τον Σεπτέμβριο του 2016. Μέχρι στιγμής στη πόλη των Φαρσάλων έχουν υπογραφεί 154 συμβόλαια κατασκευής δικτύου, ενός 23 δημοτικά κτήρια έχουν συνάψει ήδη συμβόλαιο σύνδεσης. Με το αέριο τα δημοτικά αυτά κτήρια θα εξοικονομούν κατά έτος 140.000 ευρώ!

fa2

fa3

fa4

fa5

fa6

fa4

fa7

fa8

fa9

fa10

fa11

 fa13

 fa14

DHMOSFARSALON196 

  DHMOSFARSALON99

DHMOSFARSALON75

DHMOSFARSALON49

DHMOSFARSALON37

 

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να βρείτε την συνέντευξη τύπου που δόθηκε από την αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου.

http://www.ifarsala.gr/2016/03/30/synentefxi-typou-gia-to-fysiko-aerio-sta-farsala/


 

Επικαιρότητα

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
Prev Next

16-01-2021

Θερμαινόμενος χώρος για τους πολίτες στο…

Ο Δήμος Φαρσάλων στο πλαίσιο αντιμετώπισης ακραίων καιρικών φαινομένων...

15-01-2021

Σε ετοιμότητα για την κακοκαιρία ο δήμο…

 Σε ετοιμότητα για την κακοκαιρία ο δήμος Φαρσάλων – Τα τηλέφωνα επικοινωνίας με τους πολίτες

  Σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα βρίσκονται οι υπηρεσίες του ...

15-01-2021

Από τις αρχές Φεβρουαρίου θα λειτουργήσε…

Από τις αρχές Φεβρουαρίου θα λειτουργήσει κέντρο εμβολιασμού για την πανδημία στα Φάρσαλα

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ   Από το γραφείο τύπου του δήμου Φαρσάλω...

14-01-2021

Μεταλλικό οικίσκο στο Κέντρο Υγείας Φαρσ…

Μεταλλικό οικίσκο στο Κέντρο Υγείας Φαρσάλων τοποθέτησε ο δήμος για τις αυξημένες ανάγκες λόγω πανδημίας.

Στην τοποθέτηση μεταλλικού οικίσκου στο Κέντρο Υγείας της πόλης, προ...

14-01-2021

Σύσκεψη στο Δήμο Φαρσάλων ενόψει των και…

Με στόχο την καλύτερη δυνατή προετοιμασία ενόψει του προαναγγελθέντος ...

12-01-2021

Υπογράφεται η σύμβαση για την Ενεργειακή…

Υπογράφεται η σύμβαση για την Ενεργειακή Αναβάθμιση του Δημαρχείου Φαρσάλων με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014-2020.

Δελτίο Τύπου Υπογράφεται η σύμβαση για την Ενεργειακή Αναβάθμιση το...

12-01-2021

Πρόσκληση για τακτική συνεδρίαση Oικονομ…

ΝΟΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣΔΗΜΟΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗ...

07-01-2021

Το μήνυμα του δημάρχου Φαρσάλων Μ. Εσκίο…

Το μήνυμα του δημάρχου Φαρσάλων Μ. Εσκίογλου για τον εορτασμό των Θεοφανίων

Στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής εκκλησιάστηκε σήμερ...

05-01-2021

Νέα rapid tests σήμερα Τρίτη στα Φάρσαλα

Νέα rapid tests σήμερα Τρίτη στα Φάρσαλα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Μαζικός δειγματοληπτικός έλεγχο για κορωνοιό μέσω της ...

04-01-2021

Δωρεάν rapid tests κάθε Τρίτη στα Φάρσαλ…

Δωρεάν rapid tests κάθε Τρίτη στα Φάρσαλα στο χώρο της λαϊκής αγοράς

Μαζικός δειγματοληπτικός έλεγχο για κορωνοιό μέσω της δράσης «drive ...

31-12-2020

«Λίφτινγκ» στο εσωτερικό οδικό δίκτυο τω…

«Λίφτινγκ» στο εσωτερικό οδικό δίκτυο των Φαρσάλων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Σε στοχευμένες παρεμβάσεις στο εσωτερικό οδικό δίκτυο ...

28-12-2020

Στο πρόγραμμα «my ΚΕΡ Live» το Κέντρο Εξ…

Στο πρόγραμμα «my ΚΕΡ Live» το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών του Δήμου Φαρσάλων

  Στην ψηφιακή εποχή της εξυπηρέτησης των πολιτών μπαίνει ο Δήμο...

21-12-2020

Νέα μαζική δειγματοληψία για κορωνοϊό αύ…

Τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν δωρεάν την ταχεία εξέταση ανίχνευσης...

19-12-2020

Υπεγράφη η σύμβαση για τη συντήρηση υποδ…

Υπεγράφη η σύμβαση για τη συντήρηση υποδομών σε χωριά του δήμου Φαρσάλων

Πλήθος παρεμβάσεων που αφορούν τη συντήρηση διαφόρων υποδομών σε έξι...

17-12-2020

Βελτιώσεις στο οδικό δίκτυο των Φαρσάλων

Βελτιώσεις στο οδικό δίκτυο των Φαρσάλων

Σε εκτεταμένες βελτιώσεις στο οδικό δίκτυο της πόλης των Φαρσάλων πρ...

14-12-2020

Εργασίες καθαριότητας στην Τοπική Κοινότ…

Εργασίες καθαριότητας στην Τοπική Κοινότητα Σιτοχώρου

Σε εκτεταμένες εργασίες καθαριότητας και καλλωπισμού προχώρησαν στο ...

10-12-2020

Εργασίες καθαριότητας στην Τοπική Κοινότ…

Εργασίες καθαριότητας στην Τοπική Κοινότητα Σιτοχώρου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Σε εκτεταμένες εργασίες καθαριότητας και καλλωπισμού π...

09-12-2020

Αποκαθιστά ζημιές από τον «Ιανό» στην οδ…

Αποκαθιστά ζημιές από τον «Ιανό» στην οδό Βόλου και στον Άγιο Αντώνιο ο δήμος Φαρσάλων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Στην υπογραφή δύο συμβάσεων έργων για την αποκατάσταση...

08-12-2020

Ολοκληρώθηκε η διανομή προϊόντων για του…

Ολοκληρώθηκε η διανομή προϊόντων για τους δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ στο Δήμο Φαρσάλων

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η διανομή τροφίμων και ειδών καθαριότητας ...

07-12-2020

Νέοι χώροι στάθμευσης στο νεκροταφείο κα…

Νέοι χώροι στάθμευσης στο νεκροταφείο και στον ΤΟΕΒ Ενιπέα στα Φάρσαλα

Στη διαμόρφωση δύο νέων χώρων στάθμευσης σε ισάριθμες εισόδους της π...

04-12-2020

Νέα δειγματοληψία για τον κορωνοϊό στα Φ…

Νέα δειγματοληψία για τον κορωνοϊό στα Φάρσαλα

Με ικανοποιητική συμμετοχή εξελίσσεται η δειγματοληψία από κλιμάκιο ...

04-12-2020

Νέο καθαρισμό στην πλημμυρόπληκτη Υπέρει…

Νέο καθαρισμό στην πλημμυρόπληκτη Υπέρεια πραγματοποιεί ο Δήμος Φαρσάλων

Σε εξέλιξη βρίσκονται εργασίες με στόχο τον πλήρη καθαρισμό της Υπέρ...

02-12-2020

Νέα δωρεάν δειγματοληπτική εξέταση για τ…

Νέα δωρεάν δειγματοληπτική εξέταση για τον κορωνοϊό την ερχόμενη Πέμπτη στα Φάρσαλα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν δωρεάν την ταχεία εξ...

29-11-2020

Την ερχόμενη Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου η διανο…

Την ερχόμενη Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου η διανομή προϊόντων από το πρόγραμμα ΤΕΒΑ στα Φάρσαλα

Ο Δήμος Φαρσάλων ως εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης της Περιφερειακ...

27-11-2020

Απολύμανση, καθαρισμός και ενημέρωση στο…

Απολύμανση, καθαρισμός και ενημέρωση στον οικισμό των Ρομά στα Φάρσαλα

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Σε εκτεταμένη απολύμανση κοινόχρηστων χώρων, π...

26-11-2020

Διαρκείς απολυμάνσεις σε κτήρια δημοτικώ…

Διαρκείς απολυμάνσεις σε κτήρια δημοτικών υπηρεσιών από το δήμο Φαρσάλων

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ   Νέο γύρο απολυμάνσεων πραγματοποίησε τ...

25-11-2020

Υπεγράφη η σύμβαση για την εκπόνηση του …

Υπεγράφη η σύμβαση για την εκπόνηση του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας των Φαρσάλων

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ένα σημαντικό βήμα για την εκπόνηση του Σχεδίο...

19-11-2020

Μάσκες προσέφερε στο δήμο Φαρσάλων το Ερ…

Μάσκες προσέφερε στο δήμο Φαρσάλων το Εργατικό Κέντρο της περιοχής

Σε μία κίνηση με ουσιαστικό και συμβολικό χαρακτήρα προχώρησε το Εργ...

19-11-2020

Εσκίογλου: Να μην αποδυναμωθεί το Κέντρο…

Εσκίογλου: Να μην αποδυναμωθεί το Κέντρο Υγείας Φαρσάλων λόγω της πανδημικής κρίσης

Να μην αποδυναμωθεί, αλλά αντιθέτως να ενισχυθεί με ιατρικό και νοση...

19-11-2020

Έκτακτη χρηματοδότηση για την κάλυψη ζημ…

Έκτακτη χρηματοδότηση για την κάλυψη ζημιών σε αγρότες που δεν προβλέπει το θεσμικό πλαίσιο ζητά ο δήμαρχος Φαρσάλων

Παράλληλα με τη διαρκή συνεργασία με τους υπηρεσιακούς παράγοντες το...

17-11-2020

Στεφάνι για την επέτειο του Πολυτεχνείου…

Στεφάνι για την επέτειο του Πολυτεχνείου κατέθεσε ο δήμαρχος Φαρσάλων

Στεφάνι για την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου κατέθεσε στο ...

17-11-2020

Με ικανοποιητική συμμετοχή τα rapid test…

Με ικανοποιητική συμμετοχή τα rapid tests για τον κορωνοϊό στα Φάρσαλα

Με ικανοποιητική συμμετοχή πολιτών εξελίσσεται στα Φάρσαλα ο μαζικός...

13-11-2020

Δωρεάν rapid test για τον κορωνοϊό την ε…

Δωρεάν rapid test για τον κορωνοϊό την ερχόμενη Τρίτη στα Φάρσαλα

Τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν δωρεάν την ταχεία εξέταση ανίχνευσ...

13-11-2020

Καθαρίζει τους υδατόπυργους και υδατοδεξ…

Καθαρίζει τους υδατόπυργους και υδατοδεξαμενές σε όλη την επαρχία η ΔΕΥΑ Φαρσάλων

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ   Σε εκτεταμένους καθαρισμούς όλων των υ...

12-11-2020

Μαζικές απολυμάνσεις σε υπό λειτουργία σ…

Μαζικές απολυμάνσεις σε υπό λειτουργία σχολεία θα πραγματοποιήσει ο δήμος Φαρσάλων

  Σε νέα απολύμανση όλων των κτηρίων όπου στεγάζονται σχολικές μ...

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ

TRITSHS300

Ανάπλαση πλατείας

anapl

Επιλογή Γλώσσας

greek version english version

 

 

jul

Διαδραστικός χάρτης

banner


Δήμος Φαρσάλων, Φάρσαλα, διαύγεια, dimos farsalon, farsala, diaugia
 
Δήμος Φαρσάλων, Φάρσαλα, βιβλιοθήκη εντύπων, dimos farsalon, farsala, vivliothiki entupon Δήμος Φαρσάλων, Φάρσαλα, φωτογραφιες, dimos farsalon, farsala, photo gallery Δήμος Φαρσάλων, Φάρσαλα, βίντεο, dimos farsalon, farsala, video gallery Δήμος Φαρσάλων, Φάρσαλα, αιτήματα πολιτών, dimos farsalon, farsala, aitimata politon

Επικοινωνία

Τηλ. 24913 50100

Fax  24910 23914

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Στατιστικά

Επισκέπτες785076

myWikipedia

Δήμος Φαρσαλων wikipedia, Φάρσαλα wikipedia, dimos farsalon wikipedia, farsala wikipedia

facebook-logo copy twitter logo   

© 2012-2013 Δήμος Φαρσάλων. All rights reserved | Ανάπτυξη και Φιλοξενία Ιστοσελίδας ItBiz