LOADING
https://www.farsala.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/new_slideshow2.ach_textgk-is-159.jpg
https://www.farsala.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/new_slideshow2.akropoligk-is-159.jpg
https://www.farsala.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/new_slideshow2.thetis1gk-is-159.jpg
https://www.farsala.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/new_slideshow2.apidanos_textgk-is-159.jpg
https://www.farsala.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/new_slideshow2.tafos2_textgk-is-159.jpg
https://www.farsala.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/new_slideshow2.dejam_textgk-is-159.jpg
https://www.farsala.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/new_slideshow2.enipeasgk-is-159.jpg
https://www.farsala.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/new_slideshow2.kalitheagk-is-159.jpg
https://www.farsala.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/new_slideshow2.skotoussa_textgk-is-159.jpg
https://www.farsala.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/new_slideshow2.demerliotissagk-is-159.jpg
https://www.farsala.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/new_slideshow2.upapantigk-is-159.jpg
https://www.farsala.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/new_slideshow2.agioi_anarguroigk-is-159.jpg
https://www.farsala.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/new_slideshow2.konakigk-is-159.jpg
https://www.farsala.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/new_slideshow2.enipeas_potgk-is-159.jpg

Έργα αποκατάστασης ύψους 1 εκ. ευρώ στην επαρχία Φαρσάλων για τις ζημιές του «Ιανού»

 

esk64888

Σε εξέλιξη βρίσκεται μέσα από πλειάδα έργων, η προσπάθεια του δήμου Φαρσάλων να αποκαταστήσει το σύνολο των ζημιών που προκλήθηκαν σε δημόσιες υποδομές ευθύνης του, από την θεομηνία με την κωδική ονομασία «Ιανός», η οποία έπληξε την περιοχή στα τέλη του περασμένου Σεπτεμβρίου.
Συνολικά εξελίσσονται οκτώ εργολαβίες, το κόστος των οποίων αθροιστικά υπερβαίνει το 1 εκ. ευρώ. Στόχος όπως τονίζει σε δήλωσή του ο δήμαρχος Φαρσάλων κ. Μάκης Εσκίογλου, είναι η τάχιστη επιστροφή στην κανονικότητα μέσα από την πλήρη αξιοποίηση των εκτάκτων κονδυλίων που δέχθηκε ο δήμος για την αποκατάσταση των ζημιών.

ΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΟΜΒΡΙΩΝ ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΙ

Με έργο ύψους 191.935,49 ευρώ πλέον Φ.Π.Α. θα αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που δημιούργησε η κακοκαιρία «Ιανός» στην Κοινότητα Βασιλή.
Συγκεκριμένα, ύστερα από αυτοψία κρίθηκε απαραίτητη η άμεση αποκατάσταση και κατασκευή δικτύου αποχέτευσης ομβρίων. Η μη ύπαρξη δικτύου αποχέτευσης ομβρίων και η λειτουργία απορροής των υδάτων με ελεύθερη ροή δημιούργησε πλείστα προβλήματα σε ιδιοκτησίες της περιοχής καθώς και στα πεζοδρόμια αυτής.

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΔΑΠ ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΙ

Στο ΚΔΑΠ της Τ.Κ. Βασιλή έπειτα από την θεομηνία, έχουν δημιουργηθεί διάφορα προβλήματα στον περιβάλλοντα χώρο και στην περίφραξη της ανατολικής και νότιας πλευράς του οικοπέδου.
Με έργο ύψους 30.604,96 ευρώ πλέον Φ.Π.Α., θα γίνουν όλες οι απαραίτητες παρεμβάσεις.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ «ΦΑΣΟΥΛΑ»
Με έργο συνολικού κόστους 60.312,11 ευρώ πλέον Φ.Π.Α. θα γίνει η αποκατάσταση των τεχνικών έργων στην ανατολική πλευρά της πόλης των Φαρσάλων (περιοχή Φασούλα).
Προβλέπεται να γίνουν ένας πλακοσκεπής οχετός 2Χ2 μήκους 50,00 περίπου μέτρων και ένας πλακοσκεπής οχετός 3Χ2 μήκους 10,00 περίπου μέτρων
Οι εργασίες που θα εκτελεστούν είναι οι εξής:
1. Εκσκαφή θεμελίων τεχνικών έργων σε έδαφος γαιώδες-ημιβραχώδες
2. Εξυγιαντικές στρώσεις με αμμοχαλικώδη υλικά
3. Μεταφορές με αυτοκίνητο δια μέσου οδών καλής βατότητας
4. Προμήθεια, μεταφορά επί τόπου, διάστρωση και συμπύκνωση σκυροδέματος με χρήση αντλίας ή πυρογερανού. Για κατασκευές από σκυρόδεμα κατηγορίας C12/15 & C20/25
5. Ξυλότυποι συνήθων χυτών κατασκευών
6. Χαλύβδινοι οπλισμοί κατηγορίας Β500C (S500s)
7. Εργοταξιακή σήμανση με Πινακίδες και Αναλάμποντες φανούς σήμανσης επισήμανσης κινδύνου.

ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΑΝΤΑΙ ΟΙ ΖΗΜΙΕΣ ΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Σκοπός του έργου συνολικού ύψους 171.809,46 ευρώ πλέον Φ.Π.Α., είναι η αποκατάσταση των αθλητικών εγκαταστάσεων που επλήγησαν από τη θεομηνία Ιανός που έπληξε το Δήμο Φαρσάλων. Εργασίες αναμένεται να γίνουν στο δημοτικό στάδιο Φαρσάλων και στο κλειστό γυμναστήριο που βρίσκεται δίπλα σε αυτό. Επίσης εργασίες αποκατάστασης θα γίνουν και στο γήπεδο της τοπικής κοινότητας Υπέρειας.
Στο Δημοτικό Στάδιο Φαρσάλων προβλέπεται να πραγματοποιηθεί εκτενής καθαρισμός όλου του χώρου που στεγάζεται κάτω από τις κερκίδες του γηπέδου όπου υπάρχουν αίθουσες αποδυτηρίων, αίθουσες των ποδοσφαιρικών ομάδων της πόλης, κυλικείο, αίθουσες γυμναστηρίου, λεβητοστάσιο, τουαλέτες κλπ. Επίσης θα αποκατασταθούν οι ζημιές εντός αυτών των αιθουσών με νέα έπιπλα, ντουζιέρες κ.α. Η αίθουσα γυμναστικής θα εξοπλιστεί με νέα όργανα και αθλητικό εξοπλισμό, θα επισκευαστεί ο λέβητας.
Επίσης θα αποκατασταθεί η περίφραξη του γηπέδου της ανατολικής πλευράς όπου αρχικά θα γίνουν εκσκαφές και επιχώσεις και στη συνέχεια θα κατασκευαστεί πέδιλο και τοιχίο πάνω στο οποίο θα τοποθετηθεί (αγκυρωθεί) περίφραξη ύψους τριών μέτρων.
Στο κλειστό γυμναστήριο δίπλα στο στάδιο θα γίνου εργασίες καθαρισμού όλου του χώρου ενώ θα τοποθετηθεί νέο παρκέ εμβαδού 800 τ.μ. . Όσον αφορά τους διαδρόμους και τις αίθουσες επί αυτών, θα γίνουν εργασίες αποκατάστασης των δαπέδων, ενώ η αίθουσα γυμναστηρίου θα εξοπλιστεί με τα απαραίτητα όργανα για την εύρυθμη λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων. Επιπλέον προβλέπεται η μόνωση και η στεγάνωση της στέγης του προθαλάμου ενώ η ίδια επιφάνεια θα βαφτεί. Τέλος θα γίνει προμήθεια και εγκατάσταση δύο πινάκων αγώνων για τις ανάγκες χρονομέτρησης σε κάθε μπασκέτα.
Στο γήπεδο της Υπέρειας θα γίνουν εργασίες προετοιμασίας του εδάφους με τον κατάλληλο μηχανικό εξοπλισμό καθώς και με την απαραίτητη προμήθεια και ανάμειξη βελτιωτικών. Επίσης θα εγκατασταθεί υπόγειο σύστημα άρδευσης και στη συνέχεια εφόσον δοθούν οι απαραίτητες κλίσεις στο έδαφος του γηπέδου θα πραγματοποιηθεί σπορά για την εγκατάσταση χλοοτάπητα. Ακόμη πρόκειται να γίνουν εργασίες αποκατάστασης των ζημιών της περίφραξης και συντήρησή της.

ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΑΝΤΩΝΙΟ

Με έργο ύψους 32.008,66 ευρώ πλέον Φ.Π.Α. θα γίνει παρέμβαση σε κεντρικό δρόμο στην Τοπική Κοινότητα του Αγίου Αντωνίου. Το υπάρχον τεχνικό στον εν λόγω αγροτικό δρόμο της Κοινότητας, εξυπηρετεί την ασφαλή πρόσβαση βαρέων αγροτικών μηχανημάτων προς τις καλλιεργούμενες εκτάσεις της τοπικής κοινότητας. Θα γίνουν όλες οι εργασίες αποκατάστασης των υποδομών για να διασφαλιστεί η ασφαλής διέλευση των οχημάτων.

ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΑΧΙΛΛΕΙΟ, ΔΙΛΟΦΟ, ΝΑΡΘΑΚΙ, ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΡΙΖΙ

Με έργο ύψους 166.618,97 ευρώ πλέον ΦΠΑ θα γίνει αποκατάσταση τεχνικών έργων στα χωριά Αχίλλειο, Δίλοφο, Ναρθάκιο, Σκοπιά και Ρίζι.
Μετά τη θεομηνία και τις πρωτοφανείς ποσότητες νερού που δημιούργησαν έντονα πλημμυρικά φαινόμενα, προκλήθηκαν βλάβες σε τμήματα των οικισμών Διλόφου και Ναρθακίου, καθώς και στο οδικό κύκλωμα Ρίζι – Αχίλλειο – Δίλοφο - Ναρθάκι, για την αποκατάσταση των οποίων και προκειμένου να γίνει πάλι λειτουργικό θα γίνουν όλες οι απαιτούμενες εργασίες αποκατάστασης και προστασίας των τεχνικών τμημάτων.

«ΘΩΡΑΚΙΖΕΤΑΙ» ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΑ Η ΟΔΟΣ ΒΟΛΟΥ

Με έργο ύψους 11.596,72 ευρώ πλέον Φ.Π.Α. θα γίνουν εργασίες αντιπλημμυρικής θωράκισης στην περιοχή της οδού Βόλου.
Αναλυτικότερα, επί των οδών Βόλου και Ομήρου στο Ο.Τ. 319Δ έπειτα από την θεομηνία, έχουν καταστραφεί από το μεγάλο όγκο νερού τα τοιχεία αντιπλημμυρικής προστασίας.
Έτσι, έχουν δρομολογηθεί όλες οι παρεμβάσεις που κρίνονται απαραίτητες για την αποκατάσταση των αντιπλημμυρικών υποδομών.

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΗΜΙΩΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΔΕΝΔΡΑ - ΚΑΣΤΡΑΚΙΟΥ

Με έργο ύψους 190.649,80 ευρώ πλέον Φ.Π.Α. θα γίνει η αποκατάσταση των βλαβών που προκλήθηκαν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα στο οδικό δίκτυο που συνδέει τα Δένδρα με το Καστράκι. Στο συγκεκριμένο δρόμο προκλήθηκε ολική καταστροφή τεχνικών έργων, της βάσης και του ασφαλτικού οδοστρώματος.

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΤΗ ΝΕΡΑΪΔΑ

Με έργο ύψους 128.174.69 ευρώ πλέον Φ.Π.Α. θα γίνει η αποκατάσταση των ασφαλτικών οδοστρωμάτων στην Τοπική Κοινότητα της Νεράιδας. Λόγω της θεομηνίας, προκλήθηκε ολική καταστροφή της βάσης και του ασφαλτικού οδοστρώματος εντός της Τοπικής κοινότητας Νεράιδας.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ
Σε δήλωσή του ο δήμαρχος Φαρσάλων κ. Μάκης Εσκίογλου τονίζει τα εξής: «Στα τέλη του περασμένου Σεπτεμβρίου βρεθήκαμε αντιμέτωποι με μία πρωτοφανή και χωρίς ιστορικό προηγούμενο για δεκαετίες, θεομηνία. Το χτύπημα ήταν μεγάλο, χάθηκε μια ανθρώπινη ζωή, καταστράφηκαν περιουσίες και δημόσιες υποδομές. Δώσαμε από την πρώτη στιγμή τη μάχη της αποκατάστασης της κανονικότητας, την οποία συνεχίζουμε να δίνουμε μέχρι σήμερα με την κατά το δυνατό τάχιστη εκτέλεση όλων των απαιτούμενων έργων σε όλες τις περιοχές που επλήγησαν. Σ' αυτή την προσπάθεια έχουμε αρωγό την κυβέρνηση και το υπουργείο Εσωτερικών που ανταποκρίθηκαν στις ανάγκες μας. Θέλω να διαβεβαιώσω τους συμπολίτες μου, πως όλα τα χρήματα που ήρθαν ως έκτακτη ενίσχυση το τελευταίο διάστημα θα πιάσουν τόπο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Στόχος μας η επόμενη ημέρα να είναι καλύτερη για όλους».

Επικαιρότητα

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
Prev Next

11-05-2021

Νέα δωρεάν rapid tests αύριο Τρίτη 11 Μα…

Νέος δωρεάν μαζικός δειγματοληπτικός έλεγχος για κορωνοϊό μέσω της δρά...

10-05-2021

Τα Φάρσαλα επισκέφθηκε ο υφυπουργός Αθλη…

Τα Φάρσαλα επισκέφθηκε ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Τα Φάρσαλα επισκέφθηκε ο υφυπουργός Αθλητισμού Λ...

07-05-2021

Να προχωρήσουν άμεσα σε ρύθμιση οφειλών …

Με ανακοίνωσή της, η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Φαρσάλων...

06-05-2021

Νέα δωρεάν rapid tests αύριο Παρασκευή 7…

Νέα δωρεάν rapid tests αύριο Παρασκευή 7 Μαΐου στα Φάρσαλα

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Νέα δωρεάν rapid tests αύριο Παρασκευή 7 Μαΐου...

03-05-2021

Εσκίογλου: Το Αναστάσιμο μήνυμα να σηματ…

Εσκίογλου: Το Αναστάσιμο μήνυμα να σηματοδοτήσει έναν κόσμο με  περισσότερη αγάπη, ελευθερία και αισιοδοξία

Στο Πασχαλινό του μήνυμα ο δήμαρχος Φαρσάλων κ. Μάκης Εσκίογλου αναφ...

30-04-2021

Πασχαλινό χρώμα στο κέντρο της πόλης των…

Πασχαλινό χρώμα στο κέντρο της πόλης των Φαρσάλων

Εθελοντική δράση πραγματοποιήθηκε τη Μεγάλη Τρίτη από την αντιδημαρχ...

30-04-2021

Στο πλευρό των ευπαθών ομάδων ο δήμος Φα…

Τρόφιμα και κρέατα σε οικογένειες που είναι δικαιούχοι του Κοινωνικο...

28-04-2021

Γιορτινές δημιουργίες αγάπης από το προσ…

Γιορτινές δημιουργίες αγάπης από το προσωπικό των Παιδικών Σταθμών και των ΚΔΑΠ του δήμου Φαρσάλων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Με πολύ μεράκι, αγάπη και τις θερμότερες ευχές για ένα...

23-04-2021

Νέα ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τ…

Νέα ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τη ΔΕΥΑΦ ψήφισε το δημοτικό συμβούλιο Φαρσάλων

Τη ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών των καταναλωτών της Δημοτικής Επιχε...

23-04-2021

ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΕΒΑ ΠΕΜΠΤΗ 22-04-2021

ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΕΒΑ ΠΕΜΠΤΗ 22-04-2021

Ολοκληρώθηκεη διανομή προϊόντων για τους δικαιούχους του Προγράμματο...

23-04-2021

Έτοιμη να υποδεχθεί κόσμο αμέσως μετά τη…

Έτοιμη να υποδεχθεί κόσμο αμέσως μετά την πανδημία η δημοτική βιβλιοθήκη των Φαρσάλων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Εντυπωσιακό ήταν το αποτέλεσμα της προσπάθειας του δήμ...

22-04-2021

Να καθαρίσουν οικόπεδα και ακάλυπτους χώ…

Ο Δήμαρχος Φαρσάλων κ. Μάκης Εσκίογλου και το Γραφείο Πολιτικής Προστα...

20-04-2021

Νέες υπηρεσίες προσφέρει το Κέντρο Εξυπη…

Νέες υπηρεσίες προσφέρει το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών του Δήμου Φαρσάλων

Με στόχο τη διαρκή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς όφελος το...

20-04-2021

Νέα δωρεάν rapid tests αύριο Τρίτη στα Φ…

Νέα δωρεάν rapid tests αύριο Τρίτη στα Φάρσαλα και την Τετάρτη στη Ζωοδόχο Πηγή

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Νέα δωρεάν rapid tests αύριο Τρίτη στα Φάρσαλα και την...

19-04-2021

Διανομή προϊόντων από το Δήμο Φαρσάλων γ…

Διανομή προϊόντων από το Δήμο Φαρσάλων για το πρόγραμμα ΤΕΒΑ

Διανομή προϊόντων από το πρόγραμμα ΤΕΒΑ Ο Δήμος Φαρσάλων ως εταίρος...

17-04-2021

Με γοργούς ρυθμούς οι εργασίες για την ε…

Με γοργούς ρυθμούς οι εργασίες για την ενεργειακή αναβάθμιση του δημαρχείου Φαρσάλων

Με γοργούς ρυθμούς εξελίσσονται οι εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης ...

13-04-2021

Εσκίογλου: Κλειδί για την επιστροφή στην…

Εσκίογλου: Κλειδί για την επιστροφή στην ανάπτυξη το Ταμείο Ανάκαμψης

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ως «μία ευκαιρία που γεννήθηκε μέσα από την κρίσ...

13-04-2021

Ζημιές στη βιομηχανική τομάτα από τον πα…

Ζημιές στη βιομηχανική τομάτα από τον παγετό – Αναγγελία στον ΕΛΓΑ έκανε ο δήμος Φαρσάλων

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Στην αναγγελία ζημιάς και σε όλες τις απαιτούμ...

12-04-2021

Όλα έτοιμα για την επιστροφή των μαθητών…

Όλα έτοιμα για την επιστροφή των μαθητών με ασφάλεια στα λύκεια των Φαρσάλων

Μέριμνα ώστε η επιστροφή στις σχολικές αίθουσες για τους μαθητές των...

05-04-2021

Αποκαθίστανται υποδομές αποχέτευσης ομβρ…

Αποκαθίστανται υποδομές αποχέτευσης ομβρίων σε περιοχές της πόλης των Φαρσάλων

Στην αποκατάσταση υποδομών αποχέτευσης ομβρίων σε διάφορα σημεία της...

02-04-2021

Δήμος Φαρσάλων: Προσοχή στους πολίτες γι…

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα παρατηρείται «βροχή» τηλεφωνημάτων από αρι...

30-03-2021

Συμβάσεις για 8 νέα έργα 1,334 εκ. ευρώ …

Συμβάσεις για 8 νέα έργα 1,334 εκ. ευρώ υπέγραψε ο δήμαρχος Φαρσάλων

  Σειρά σημαντικών έργων υποδομής για την επαρχία Φαρσάλων ξεκ...

28-03-2021

Θετικά αποδέχθηκε το Δ.Σ. Φαρσάλων την α…

Θετικά αποδέχθηκε το Δ.Σ. Φαρσάλων την απόφαση του Υπουργείου Υγείας να «παγώσει» τη μεταφορά οργανικών θέσεων από το Κέντρο Υγείας

Ομόφωνα αποδέχθηκε το Δημοτικό Συμβούλιο Φαρσάλων την απόφαση του Υπ...

26-03-2021

Εσκίογλου: «Η επανάσταση του ‘21 μας δεί…

«Η επανάσταση του '21 μας δείχνει ότι η πρόοδος θέλει και κόπο και τ...

26-03-2021

Εντυπωσιακό βίντεο: Με «Ήχο και Φως» γιό…

Εντυπωσιακό βίντεο: Με «Ήχο και Φως» γιόρτασαν τα Φάρσαλα τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

Με μία φαντασμαγορική σύνθεση εικόνας και ήχου ο δήμος Φαρσάλων τιμά τ...

24-03-2021

Απόψε οι εντυπωσιακές εκδηλώσεις του δήμ…

Απόψε οι εντυπωσιακές εκδηλώσεις του δήμου Φαρσάλων με «Ήχο και Φως»

Αντίστροφα μετρούν πλέον οι ώρες για την έναρξη των εντυπωσιακών εκδ...

22-03-2021

Με «Ήχο και Φως» τιμά τα 200 χρόνια από …

Με «Ήχο και Φως» τιμά τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση ο Δήμος Φαρσάλων.

 Τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση θα τιμήσει ο δήμος Φ...

21-03-2021

Ασφαλτοστρώνει δρόμους της πόλης των Φαρ…

Σε εκτεταμένες παρεμβάσεις κυρίως στο εσωτερικό οδικό δίκτυο της πόλ...

19-03-2021

Με «Ήχο και Φως» τιμά τα 200 χρόνια από …

Με «Ήχο και Φως» τιμά τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση ο Δήμος Φαρσάλων

Ο Δήμος Φαρσάλων στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 200 χρόνια από την...

15-03-2021

Νέα δωρεάν rapid tests αύριο Τρίτη 16 Μα…

Νέος δωρεάν μαζικός δειγματοληπτικός έλεγχος για κορωνοϊό μέσω της δρά...

14-03-2021

Πρόσκληση για έκτακτη συνεδρίαση του Δημ…

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΝΟΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣΔΗΜΟΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠ...

13-03-2021

Συνεδριάζει εκτάκτως την Τρίτη το δημοτι…

Μετά την απόφαση του διοικητή της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας και Στερεάς κ. Φώτ...

12-03-2021

Θετική η Επιτροπή «Ελλάδα 2021» στην πρό…

Θετική η Επιτροπή «Ελλάδα 2021» στην πρόταση του δήμου Φαρσάλων για παρεμβάσεις στον Πύργο Καραμίχου

Τη θετική γνωμοδότησή της απέστειλε στο δήμο Φαρσάλων η Επιτροπή «Ελ...

12-03-2021

Τρόφιμα στους σεισμόπληκτους κατοίκους τ…

Τρόφιμα στους σεισμόπληκτους κατοίκους του δήμου Ελασσόνας προσέφερε η ΔΕΥΑ Φαρσάλων

Ως ελάχιστη πράξη ηθικής και υλικής συμπαράστασης αντιπροσωπεία της ...

12-03-2021

Ενίσχυση και αναβάθμιση του Κέντρου Υγεί…

Το Δημοτικό Συμβούλιο Φαρσάλων με την αριθ. 27/2021 ομόφωνη απόφαση το...

10-03-2021

Εσκίογλου για την πανδημία: Προσοχή, προ…

Εσκίογλου για την πανδημία: Προσοχή, προφύλαξη και υπομονή, είμαστε στην τελική ευθεία

  Δήλωση του δημάρχου Φαρσάλων κ. Μάκη Εσκίογλου για την κατάσ...

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ

TRITSHS300

Θεσσαλία

pepthessalias300

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

tennis

Ανάπλαση πλατείας

anapl

Επιλογή Γλώσσας

greek version english version

 

 

jul

Διαδραστικός χάρτης

banner


Δήμος Φαρσάλων, Φάρσαλα, διαύγεια, dimos farsalon, farsala, diaugia
 
Δήμος Φαρσάλων, Φάρσαλα, βιβλιοθήκη εντύπων, dimos farsalon, farsala, vivliothiki entupon Δήμος Φαρσάλων, Φάρσαλα, φωτογραφιες, dimos farsalon, farsala, photo gallery Δήμος Φαρσάλων, Φάρσαλα, βίντεο, dimos farsalon, farsala, video gallery Δήμος Φαρσάλων, Φάρσαλα, αιτήματα πολιτών, dimos farsalon, farsala, aitimata politon

Επικοινωνία

Τηλ. 24913 50100

Fax  24910 23914

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Στατιστικά

Επισκέπτες815966

myWikipedia

Δήμος Φαρσαλων wikipedia, Φάρσαλα wikipedia, dimos farsalon wikipedia, farsala wikipedia

facebook-logo copy twitter logo   

© 2012-2013 Δήμος Φαρσάλων. All rights reserved | Ανάπτυξη και Φιλοξενία Ιστοσελίδας ItBiz